Öğe'ye bir cevap da CHP'den

15 Temmuz'un simgesi haline gelen Şehit Ömer Halisdemir'in yapılan büstü hakkında eleştirilerde bulunan Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe'ye bir cevap da CHP Çerkezköy

Çerkezköy 16.12.2016 19:16:00 0
Öğe

NAMUZSUZ VE ALÇAKTIR

 

Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe’nin Şehit Ömer Halisdemir büstüyle alakalı olarak yaptığı eleştirilere cevap veren Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Teşkilatı tarafından yapılan açıklamada, “Koltuk telaşına düşerek ağzından çıkanları kulağı duymayan zaatın söylemlerini kamuoyu gibi bizler de ciddiye almıyoruz. Bu söylemler gözü olup gören, kulağı olup duyan ve aklı başında olan insanın söyleyebileceği söylemler değildir.  Şunu net bir şekilde söyleyebiliriz. 15 Temmuz öncesi ve sonrasında Fetullahçı Terör Örgütü'nün yanında bulunan, destek veren, beraber yürüyen, devlet kurumlarına sızmasına sebep olan, bunları kollayan ve büyüten kim varsa bizim için namussuz ve alçaktır.” denildi.

 

KOL KOLA GEZDİKLERİNİ LANETLEYİP SONRA BİZİ ELEŞTİRSİN

 

Yapılan yazılı açıklamanın devamında ise, “Fetullaçı Terör Örgütü tarafından Türk Silahlı Kuvvetleri’ne kumpas kurulma sürecinde devletin kozmik odalarına Fetullahçılar sokulurken, Habur'da çadır mahkemeleri kurulup Oslo'da PKK ile pazarlık yapılırken, ne istediyseler verenler, o gün terörü besleyip büyütenler, bugün ülkenin içine düşmüş olduğu terör ortamından, ekonomik krizden ve ülkemizin itibarsızlaştırılmasından sorumludurlar. Bunları eleştirmeyen hiç kimse Cumhuriyet Halk Partisi'ne 27 gün neredeydiniz diye sorma hakkına sahip değildir. Sayın Öğe ilk önce geçmişten günümüze bu örgütlere destek olan, düne kadar kol kola gezdiği Fetullahçı terör örgütü mensubu herkesi lanetlesin, sonra bizleri eleştirsin.” ifadelerine yer verildi.

 

TAVSİYEMİZ SAYGINLIĞINA GÖLGE DÜŞÜRMESİN

 

‘’Cumhuriyet Halk Partisi kurulduğu günden bu yana Vatanı uğruna can veren tüm şehitleri bağrına basmış, şehitlerimiz arasında hiçbir zaman ayrım yapmamış aksine her birini sahiplenmiştir’’ sözleriyle devam eden açıklamada, “Günümüzde şehitlerimizi bile ayrıştıran bu zihniyeti lanetliyoruz. 15 Temmuz Demokrasi Şehitlerimizden Ömer Halisdemir'in ismini ve büstünü Çerkezköy'de ölümsüzleştiren parti ayrımı gözetmeksizin Belediye Meclis Üyelerimizin tamamına ve Sayın Belediye Başkanımız Vahap Akay'a şükranlarımızı sunuyoruz. Bizlerin tek derdi Belediyemiz ile uyum içerisinde 10 yıldır harabe haline getirilmiş olan Çerkezköy'ü ‘Sevdamız Çerkezköy’ sloganı çerçevesinde yeniden yaşanabilir bir kent haline getirmektir. Bizler enerjimizi sadece bu yönde kullanıyoruz. Bahse konu şahsa tavsiyemiz, konuşmuş olmak için konuşup halkın nezdinde hem kendisinin hem de bağlı bulunduğu siyasi kurumun saygınlığına gölge düşürmemesidir.” denildi.

 

NE DARBE NE DİKTA, YAŞASIN TAM DEMOKRASİ

 

Yapılan açıklama, “Ne darbe, ne dikta, yaşasın tam demokrasi. Güven ve umut, karanlık ve korkuyu yenecektir. Türkiye Cumhuriyeti, daima ileriye gidecektir. Büyük Ortadoğu Projesi kapsamında Türkiye’yi böldürmeyeceğiz, Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Laik Cumhuriyeti sonsuza kadar yaşatacağız. Bu duygu ve düşünceler ile vatanı uğruna can veren tüm şehitlerimize bir kez daha Allah'tan rahmet diliyoruz. Vatansever halkımıza saygıyla duyurulur.” sözleriyle sonlandırıldı.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10