"Daha yeşil bir Kapaklı için çalışıyoruz"

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı ilçe merkezinde ve mahallelerde devam eden çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu.

Kapaklı 18.12.2016 21:46:00 0

ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ VERDİ

 

Belediye ekiplerinin Evrim Sokak ve Palmiye Sokak’ta bulunan parklarda oyun grupları ile yürüyüş koridorlarında temizlik çalışmalarına devam ettiğini kaydeden Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı “ Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz oturma banklarında bakım onarım ve tadilat çalışmalarını sürdürüyor. Atatürk Mahallesi Çeken Sokak’ta yer alan yeşil alanımızda ağaçlandırma çalışmaları devam ediyor. Daha yeşil bir Kapaklı için çalışıyoruz.” diye konuştu.

 

PAZARDA DENETİMLER DEVAM EDİYOR

 

Mandalı “Karlı Mahallemizde bulunan parkımızda oyun grupları ve oturma banklarının montajı ile parkımızda yaş-kış çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ayrıca Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz ilçemizde kurulan halk pazarında ise denetimlerini aralıksız bir şekilde gerçekleştiriyor. Temizlik İşleri Müdürlüğümüz ise ambalaj atıkları hakkında ilçemiz genelinde bulunan bütün Anaokulu,4.sınıf ve 8.sınıflara eğitimler vermeye devam ediyor.” dedi.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10