Yıldız Gayrimenkul'den moral kahvaltısı

Yıldız Gayrimenkul sahiplerinden Ahmet Yıldız ve Ali Kosuva Tekirdağ Süper Amatör Ligde mücadele eden temsilcilerimizden 1911 Çerkezköyspor'a Sitespor karşılaşması öncesi kahvaltı verdi.

Tekirdağ 18.12.2016 21:47:00 0
Yıldız Gayrimenkul

BAŞARILAR DİLEDİ

 

Cumartesi sabahı Glory Area’da düzenlenen sabah kahvaltısında konuşan Yıldız Gayrimenkul sahiplerinden Ahmet Yıldız “ Spora ve sporcuya her zaman destek olmaya çalışıyoruz. Çerkezköy’ü Süper Amatör Ligde temsil eden 1911 Çerkezköyspor’un yöneticilerini, teknik heyetini ve futbolcularını ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk. Spora ve sporcuya her zaman destek vermek gerekiyor. İnşallah 1911 Çerkezköyspor bu sezon herkesin destekleri ile ligi şampiyon olarak tamamlar ve önümüzdeki sezon Bölgesel Amatör Ligde mücadele etmeye hak kazanır. Takıma az da olsa katkımız olursa mutlu oluruz. Lig yarışında yöneticilerimize, teknik heyete ve futbolcularımıza başarılar diliyorum." dedi.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Kahvaltıyı düzenleyen Yıldız Gayrimenkul sahiplerinden Ahmet Yıldız ve Ali Kosuva ile çalışanlarına teşekkür eden 1911 Çerkezköyspor Başkanı Murat Narçın “ Takıma destek verilmesi güvenin bir göstergesidir. Birlik ve beraberlik içersinde bu yıl şampiyon olup, Bölgesel Amatör Lige çıkmak istiyoruz. Bu konuda teknik heyet ve futbolcularımıza güvenimiz tamdır. İş adamlarımızın düzenlediği bu yemekler takım olarak bizlere moral veriyor. Bu desteğin devam etmesini temenni ediyorum. Başarılı bir sezon geçirdiğimiz için iş adamlarımız ve vatandaşlarımız takımımıza sahip çıkıyor. Herkese sonsuz teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10