Güneşlioğlu'ndan Çerkezköy Doğanspor'a kahvaltı

Tekirdağ Birinci Amatör lig B grubunun namağlıp lideri Çerkezköy Doğanspor'a her hafta maç öncesi bir iş adamı kahvaltı programında sponsor olmaya devam ediyor. Pazar günü de Çerkezköy Doğansp

18.12.2016 21:49:00 0
Güneşlioğlu

ASBAŞ TEŞEKKÜR ETTİ

 

Kahvaltı programda konuşan Çerkezköy Doğanspor Kulübü Başkanı Kazım Asbaş, “Takımımızın başarısında bizlere her zaman destek olan iş adamlarımız kahvaltı programlarımıza da sponsorluk etmeleri bizleri daha da motive etmektedir. Bugün kahvaltı programımızın sponsorluğunu üstlenen ünlü iş adamlarımızdan olan Sun  Valley Sarayları Güneşler İnşaat Şirketi sahibi değerli büyüğümüz Şehmus Güneşlioğlu’na  Kulüp Başkanı olarak şahsım, yönetim kurulumuz ,teknik heyetimiz ve sporcularımız adına çok  teşekkür ediyorum.”dedi.

 

HER ZAMAN SPORUN VE SPOCULARIMIZIN YANINDAYIM

 

Kahvaltı programının sponsoru olan Sun Valley Güneşler İnşaat şirketi sabhini Şehmus Güneşlioğlu da, “Çerkezköyümüzün efsaneleşmiş bir spor kulübüne az da olsa katkı ve destek sağlamış isem ne mutlu bana. Ben her zaman sporun ve sporcunun yanındayım.Bundan böyle de katkı ve destek vermeye devam edeceğim.Sezon başından bu yana namağlup lider olarak yoluna devam eden  ve  çok başarılı bir sezon geçiren Çerkezköy Doğanspor’umuza bundan böyle de tüm maçlarında başarılar diliyor önümüzdeki yıl süper amatör ligde görmek istiyoruz.”dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10