Demek ki yapılabiliyormuş!

Atatürk Caddesi Nar Sokak girişinde meydana gelen su patlağının esnafı çileden çıkarttığıyla ilgili, gazetemizde 'Müdahale için ne bekleniyor' başlıklı haberin ardından TESKİ ekipleri s

Çerkezköy 18.12.2016 21:56:00 0
Demek ki yapılabiliyormuş!

TEPKİ GÖSTERMİŞLERDİ

 

Atatürk Caddesi Nar Sokak girişinde meydana gelen su patlağına çevre esnaf tepki göstermiş, TESKİ yetkililerine haber verilmesine rağmen ekiplerin su patlağına müdahalede bulunmadığını iddia etmişti. Suyun boşa aktığını kaydeden esnaflar “ Su patlağı her neyden kaynaklanıyorsa, iki ayrı noktadan su saatlerdir boş yere akıyor. Anlam veremediğimiz nokta TESKİ ekiplerini aramamıza rağmen neden kimse gelip de gerekli çalışmaları yapmıyor. Artık kimi kime şikayet edeceğimizi anlamaz olduk.” diyerek yetkililere tepki göstermişti.

 

ÇALIŞMA YAPTILAR

 

Gazetemizde ‘Müdahale için ne bekleniyor’ başlıklı haberimizin ardından AK Parti Tekirdağ Milletvekili Dt. Ayşe Doğan’ın girişimleri ile TESKİ ekipleri, Nar Sokak’ta bulunan yerde su patlağında tadilat yaptı. TESKİ ekiplerinin “Su patlağının yanında bulunan park halindeki aracın sahibine ulaşamadığımız için çalışmalar aksadı” söylemi ise akıllara “Çekici ile kaldırmak aklınıza gelmedi mi?” sorusunu getirdi.

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10