ÇTSO yönetiminden taziye ziyareti

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu üyeleri Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne taziye ziyaretinde bulundu.

Çerkezköy 18.12.2016 21:57:00 0
ÇTSO yönetiminden taziye ziyareti

BİZLERİ DERİNDEN ÜZDÜ

 

İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan’a yapılan taziye ziyaretine Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva beraberindeki Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Seçkin, Yönetim Kurulu Üyeleri Mesut Görgün ve Metin Taşdelen ile katıldı. Ziyarette konuşan Çerkezköy TSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, “10 Aralık 2016 Cumartesi akşamı, İstanbul Beşiktaş'ta polis ekiplerimize yönelik kalleşçe ve terörün en çirkin haliyle yapılan iki bombalı saldırı tüm ülkemizi yasa boğduğu gibi iş dünyası olarak bizleri de derinden üzmüştür.” dedi.

 

DEVLETİMİZİN YANINDAYIZ

 

Kozuva konuşmasının devamında ise, “Biz Çerkezköy TSO yönetimi olarak, iş dünyası ve üyelerimiz adına bu alçak ve kalleş saldırılar karşısında devletimizin yanında olduğumuzu, askerimizin yanında olduğumuzu polisimizin yanında olduğumuzu belirtmek amacıyla değerli Emniyet Müdürümüzü ziyaret etmeyi ve taziyelerimizi iletmeyi düşündük. Bu ziyaret vesilesiyle bir kere daha belirtelim ki, iş dünyası olarak nereden gelirse gelsin hiçbir ihanet, hiçbir saldırı, birlik beraberliğimizi ve devletimize olan inanç ve kararlılığımızı asla sarsamayacak; bütün imkanlarımızla milletimizin ve devletimizin yanında olduğumuz gerçeğini asla değiştiremeyecektir.” dedi.

 

ŞEHİTLERE RAHMET DİLEDİ

 

Şehitlere rahmet dileyen Başkan Kozuva, “Bu vesileyle İlçemizin vefakâr, çalışkan ve başarılı Emniyet Müdürümüz Sayın Murat Ongun Beyefendinin şahsında tüm polislerimize, emniyet güçlerimize baş sağlığı diliyoruz. Bu alçak saldırılarda hayatlarını kaybeden kahraman şehitlerimize, sivil vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralı polislerimize acil şifalar diliyoruz.” ifadelerini kullandı.

 

ASLA YILDIRAMAYACAKLAR

 

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Ongun da ziyaretten duydukları memnuniyeti belirterek, devletiyle milletiyle bu birlik ve beraberlik ruhu sürdüğü müddetçe hiçbir gücün bu ülkeye diz çöktüremeyeceğini, bu vatanı bölemeyeceğini, kendilerini de asla yıldırmayacağını ifade etti. 

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10