Aydınlık Türkiye için çalışıyoruz

AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Dayanışma Meclisi Toplantısı dün 14.00-17.00 saatleri arasında yoğun bir katılımla Beylice Düğün Salonu'nda  gerçekl

Çerkezköy 18.12.2016 21:59:00 0
Aydınlık Türkiye için çalışıyoruz

Toplantıda,Tekirdağ Milletvekilleri Mustafa Yel,Ayşe Doğan,Metin Akgün Tekirdağ İl Koordinatörü İstanbul Milletvekili Harun Karaca,İl başkanı Cüneyt Yüksel,il yönetimi, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe ve ilçe yönetimi, Ak Parti Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin, İlçe Kadın Kolları Başkanı Rüveyda Akbaş, Eski İlçe Kadın Kolları Başkanı Nuran Yeşil,Ak partili Belediye Meclisi üyeleri ,AK Parti G.M.K.P mahallesi Başkanı Abdullah Gündüz ve mahalle yönetimi ile kalabalık bir partili kitlesi hazır bulundu.Program İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.Ardından Adem Sayar tarafından Kura-ı kerim tilaveti okundu. Programda ilk konuşmayı GMKP mahalle başkanı Abdullah Gündüz yaptı.

 

DÖKÜLEN KANLAR YERDE KALMAYACAK

 

AK Parti GMKP mahalle başkanı Abdullah Gündüz, “Son günlerde ülkemizde yaşanan terör olaylarını şiddetle kınıyoruz. Türk Milleti olarak inanıyoruz ki dökülen kanlarımız yerde kalmayacaktır. Bizi bölmek isteyenlere karşı tek millet tek bayrak olacağız.”dedi. Ardından mahallede yaptıkları çalışmalardan söz etti.

 

PARTİMİZ İÇİN ÜLKEMİZ İÇİN ÇALIŞIYORUZ

 

Gündüz’ün ardından konuşan AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı ve GMKP mahalle Koordinatörü Adem İçli, “Terör olaylarında şehit olan kardeşlerimize Allah’tan rahmet yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.Ülkemiz için partimiz için gece gündüz çalışıyoruz.Ülkemiz kısa zaman içinde de terörden kurtulacaktır. Bu konuda yoğun bir mücadele yapılmaktadır.”dedi.

 

ACIMIZI İÇİMİZE ATACAĞIZ

 

Programda daha sonra Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe konuştu. Öğe, “Terör olayları ile bizi yıldıracağını sananlar aldanıyor. Biz bir ölür bin çoğalırız. Acılarımızı var. Kayseri’de geçen hafta  da Beşiktaş’ta şehitler verdik. Artık orası şehitler tepesi.Allah’ın izniyle bu terör belasından kurtulacağız. Bizler görevimizi yerine getirdiğimiz sürece hiçbir güç bizi yıkamayacak. Partimizin kurucu genel başkanı Sayın Cumhurbaşkanımızın bize yol göstericiliğinde bizi hiçbir güç bölemeyecektir. Acımızı içimize atacağız. Hainlari güldürmeyeceğiz. Halep’te bir acı yaşanıyor. Hiçbir ülke sesini çıkarmıyor. Bir tek biz Türkiye olarak bu insanlara sahip çıkıyoruz. Halep’te bir insanlık dramı yaşanıyor. O insanlar orada acı çekiyorsa biz de çekiyoruz. Oradaki insanlar müslüman ve bizlerin kardeşleri, akrabaları, onların anne ve babaları Çerkezköy’de ya da ülkemizin başka bir kentinde ilçesinde yaşıyor. Onların yaralarını saracağız. Bu bizim insanlık görevimizdir. Biz bize verilen görevleri layıkıyla yapmaya özen gösteriyoruz. Mahallelerimizde kapı kapı dolaşarak bu insanlık dramını anlatacağız. 7 Aralık 2015’te bu salonda kongre yaptık. O günden bu güne kadar çok iyi çalışmalar yaptık. Eksikliklerimiz vardır.onları da gidereceğiz.Biz Allah’ın hoşuna giden işleri yaptık.Rabbim bize sağlık verdiği sürece de görevimizi yapmaya devam edeceğiz.”diye konuştu.

 

MAHALLE TOPLANTILARI ÖNEMLİDİR

 

Öğe’nin ardından konuşan Tekirdağ Milletvekili Metin Akgün ise “Öncelikle dün Kayseri’de geçen hafta da Beşiktaş’ta meydana gelen hain terör olaylarında şehit olan vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.Mahalle toplantılarına baktığımızda İl dayanışma toplantılarından daha kalabalık olduğunu görüyorum.Bu da sizlerin vatana bayrağa ne kadar sağdık olduğunuzun göstergesi olduğu gösteriyor.Terör nereden gelirse gelsin her türlüsünü lanetliyorum.Bugün dünyada büyüyen bir Türkiye var.Türkiye’nin büyümesini istemiyorlar.Bu millet Çanakkale’de 7 düvele karşı geldi.Şimdi Bu haçlı orduları Türkiye’nin büyümesini engellemek için çeşitli oyunlar oynuyor.Türkiye dünya ülkeleri arasında ilk 10’a geldiği için istenmiyor.Biz Türkiye’yi Atatürk’ün dediği gibi muhasır ülkeler seviyesine çıkarmak istiyoruz. Terör belasından da kurtulacağız.Çerkezköy’e sahip çıkın Türkiye genelinde 49.5 oy ile bir rekor kırdığınız için sizleri kutluyorum. Sizleri Allah’a emanet ediyorum.”dedi.

 

İNŞALLAH TÜM DÜNYAYA SAHİP ÇIKACAĞIZ

 

Akgün’ den sonra Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan konuştu. Doğan, “Bizler Mahalle danışma toplantılarını ilçe kongreleri gibi yaparız. Sizler milletine, bayrağına sahip çıkıyorsunuz.İnşallah dünyaya da sahip çıkacağız.2015 Suruç katliamından bu yana hainler boş durmadı.Biz 15 Temmuz’u gördük.Allah bir daha göstermesin.Beşiktaş’ı gördük Allah bir daha fırsat vermesin.Kayseri’yi gördük Allah bir daha böyle olayları göstermesin. İmzasını atacağımız yeni anayasamızın çıkmasını engellemek istenmektendir. Enerji kaynaklarımızı artık devreye sokarak kendi enerjimizi kendimiz üreteceğiz. Enerji bakanımız da açıkladı. Kendi kaynaklarımız en verimli şekilde kullanmak için harekete geçtik.Önümüzdeki anayasa oylaması,belediye seçimleri kadar önemli .Bayanlar ev ev dolaşarak evlere girerek aile sohbetlerinde bunları anlatacaktır.”dedi.

 

ÇOK DAHA AYDINLIK TÜRKİYE İÇİN ÇALIŞIYORUZ

 

Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel ise “Dün Kayseri’de geçen hafta Beşiktaş’ta birçok şehit verdik. Şehitlerimizi Allah gani gani rahmet etsin. Bugün burada huzur içinde toplantı yapıyorsak Şehitlerimiz ve gazilerimiz yüzündendir. Halep’te bir insanlık dramı yaşanıyor. Halep’teki acıların giderilmesi için de üzerimize düşen görevi yapıyoruz.2002’de ülkemizde doğal gaz bulunamaması nedeniyle ekonomimiz büyümüştür. O yıldan bu yana da büyümeye devam etmektedir. Biz çok daha aydınlık bir Türkiye için gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz.” açıklamasında bulundu.

 

REİSİMİZE PEYGAMBERİMİZE GÜVENİYORUZ

 

AK Parti Tekirdağ İl başkanı Cüneyt Yüksel de, “Biz ayni toplantıları böyle kalabalık şekilde yapıyoruz. Cumhurbaşkanımızın yalnız olmadığını ve her zaman yanında olduğumuzun göstergesidir. Bu hain saldırılar kıyamete kadar durmayacaktır.Ancak biz bu terör belesını ülkemizde yok edeceğiz. Terör olaylarında şehit olanlara Allah’tan rahmet yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Terör nereden gelirse gelsin her türlüsünü lanetliyoruz. Kıyamete kadar da bu milleti hiçbir güç yok edemeyecektir. Biz reisimize, Peygamberimize güveniyoruz. Gerekirse ölürüz, öldürürüz. Biz her zaman iyi yolda ve doğru yoldayız. Çerkezköy’de okul sıkıntısı olduğunu biliyoruz. Bu konuda çalışmalar devam ediyor.” şeklinde konuştu.

 

KENDİ ENERJİMİZİ KENDİMİZ ÜRETECEĞİZ

 

Yüksel, enerji konusuna da değinerek, “Konya’da güneş enerjisi kuruluyor CHP karşı çıkıyor. Saray’da rüzgar türbini kuruluyor Saray belediye başkanı istemiyor. Burada da termik santrale karşı bir toplantı yapıldı. Ancak boş salona konuşuldu. Kendi enerjimizi üretemez isek tam bağımsız olamayız. Bizim bağımsızlığımız için nükleer, termik ya da başka bir santral gerekiyorsa yapacağız.”dedi.

 

15 TEMMUZ GECESİ SİZLERİN CESARETİNİZ DÜŞMANA KORKU DOSTA GÜVEN VERDİ

 

Programda son konuşmayı Bölge Koordişnatörü İstanbul Milletvekili Harun Karaca yaptı. Karaca, “Böyle güzel organizasyonlar  için ilçe başkanımıza ve mahalle başkanımıza teşekkür ediyorum. Sloganımız durmak yok yola devam. Ulaşamadığımız yer bizim değildir her yere ulaşacağız. Vatandaşlara samimi yaklaşacağız. Birlik ve diri olmasaydık 15 Temmuz gecesi başarılı olamazdık.Sizlerin cesareti düşmana korku dosta güven verdi.Allah bu vatan için şehit olanlara rahmet eylesin.Şehitlerimize can,gazilerimize kan borcumuz var.Onlara hepimiz borçluyuz.Cumhurbaşkanımızın tek bir isteği ve amacı var o da torunlarımıza istikrarlı bir ülke bırakmak.Biz geçmişten bu yana dünya mazlumlarının umudu olduk.Hiç bir etnik ve mezhepsel yapı ayırt etmeksizin.Biz dinimize bayrağımıza dil uzattırmadık ve uzattırmayız.Düşman içimize fitneler sokarak yok etmeye çalışıyor ama bizi yok edemeyecekler.Ülkemiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile yeniden aya kalktı.”dedi.Ardından Mahallede partiye üye olan 180 kişiye parti rozetleri takıldı. Ardından, Bölge Koordinatörü Harun Karaca’ya İlçe Başkanı Abdullah Öğe tarafından Karaca’nın portresi hediye edildi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10