Doğanspor gol olup yağdı

Çerkezköy Doğanspor ligin ikinci yarı maçlarında da fırtınalar estirmeye devam ediyor. Pazar günü Veliköy sahasından Çerkezköy 1923 Gençlikspor ile ikinci devre maçlarının ikincisini oynayan Çerk

19.12.2016 20:36:00 0
Doğanspor gol olup yağdı

İŞTE KADROLAR

 

Çerkezköy Doğanspor karşılaşmayaAlkan Yiğit, Ramazan Alabay, Bahadır Sava, Naim Pirinç, Alper Erilmez, Ferhat Kuş, Onur Sezer, Ahmet Coşkun, Oğuzkan Çabuklar, Anıl Koçoğlu” kadrosuyla sahaya çıkarken; Çerkezköy 1923 Gençlikspor iseBilal, Kadir, Yasin, Önder, Yunus, Yusuf, Haluk, Doğukan, Mehmet, Harun ve Muhammet” on biri ile mücadeleye başladı.

 

İLK DAKİKALARDA ÇERKEZKÖY 1923 GENÇLİK SPOR ÜSTÜN OYNADI

 

Müsabakaya her iki takım da hızlı başladı ancak dakikalar ilerledikçe Çerkezköy 1923 Gençlikspor rakibi Çerkezköy Doğanspor önünde daha üstün bir futbol sergileyen takım görüntüsü çizdi.Maçın 12.dakikasında Çerkezköy 1923 Gençlikspor bu fırsatı iyi değerlendirerek  art arda Mehmet ve Harun ile attığı goller ile 2-0 öne geçti .2-0  yenik duruma düşenn Çerkezköy Doğanspor toparlanmaya başladı ve kanatlardan hücuma geçti.İlk atağında Ahmet Coşkun ile golü bulan Çerkezköy Doğanspor farkı 1’e indirdi 2-1.Ataklarını yenileme hazırlığı içinde olan Çerkezköy Doğanspor’un bu dakikalarda bariz bir hatasını affetmeyen Çerkezköy 1923 Gençlikspor  Doğukan ile durumu 3-1 yaptı.iki farklı yenilgiye düşen Çerkezköy Doğanspor hırslanarak ataklarını sıklaştırdı ve rakibini iyice bunaltmaya başladı 30.dakikada Oğuzkan Çabuklar sahneye çıktı ve attığı şık gol ile durumu 3-2 yaptı ve farkı 1’e indirdi.Bu golden sekiz dakika sonra 40. dakikada yine sahneye çıkan Oğuzkan Çabuklar sağ çaprazdan sert vurdu ve durumu 3-3 yaptı ve müsabakanın ilk devresi bu sonuçla sona erdi.

 

ÇERKEZKÖY DOĞANSPOR İKİNCİ YARIDA COŞTU

 

Müsabakanın ikinci yarısına çok hızlı bir başlangıç yapan Çerkezköy Doğanspor, daha ilk dakikalarda rakip kalede gol aramaya başladı. Rakibini kendi ceza sahasına hapseden Çerkezköy Doğanspor Naim Apler paslaşmasından Ahmet’in güzel asistini takip eden Anıl Koçoğlu meşin yuvarlağa şık bir vuruşla filelere gönderdi ve durumu 4-3 yaparak Çerkezköy Doğanspor’u öne geçiren golü kaydetti. 51. 58. dakikada yine Anıl Koçoğlu sol çaprazda kaleyi iyi gördü ve sert vurdu; topu kalecinin elleri arasından filelerle buluşturdu. Durum 5-3 oldu. 64. dakikada orta sahadan kaleyi iyi gören Oğuzkan Çabuklar durumu 6-3 yaptı. 70. dakikada da Ahmet iki rakip oyuncuyu çalımlayarak geçti ve kaleyi iyi görünce sert vurdu ve durumu 7-3 yaptı. Ahmet Coşkun 75. Ve 81. Dakikalarda birer gol daha atarak durumu 9-3 yaptı.85. dakikada da son sözü Murat Kuş söyledi ve attığı şık gol ile durumu 10-3’e getirdi. Kalan zaman içinde başka gol sesi çıkmadı ve Çerkezköy Doğanspor sahadan 10-3 galip ayrılırken geçen hafta Korespora uyguladığı 10 gol tarifesini Çerkezköy 1923 Gençlikspor’da  tekrarladı. Namağlup Lider Çerkezköy Doğanspor aldığı bu galibiyetiyle puanını 34’e yükselti.

 

OYUNCULARIMIZI TEBRİK EDİYORUZ

 

Maç sonunda kısa bir konuşma yapan Çerkezköy Doğanspor Kulübü Başkanı Kazım Asbaş, “Çerkezköy 1923 Gençlik spor maçında ilk dakikalarda bekleneni veremedik. Ancak 2-0 yenik duruma düşmemizden sonra kısa bir şok geçiren oyuncularımız daha sonra üzerlerinden hem şoku atmak hem de galip gelmek için mücadele etme ruhunu sahaya yansıtmaya başladılar. Daha sonra da istenilen oyunu sahaya yansıttılar ve 90. dakika sonunda hem galip gelmesini hem de üç puan almasını birdiler. Bu takım oyunun bir göstergesidir. Eğer yenik duruma düştüğümüzde üzerimizden o şoku atamamış olmuş olsak bizim için kötü bir netice olurdu belki şampiyonluğumuzu etkileyebilirdi. Ama artık bu saatten sonra takımımızı kimse durduramaz. Alınan galibiyet ve güzel oyun için futbolcu kardeşlerimi ve teknik heyetimizi tebrik ediyorum. Elde ettiğimiz bu 10-3’ lük galibiyetimizi Pazar günü takımımıza kahvaltı sponsoru olan iş adamlarımızdan Güneşler İnşaat şirketi sahibi Şehmuz Güneçlioğlu’na hediye ediyoruz.Her şeyden önce centilmence ve dosthane bir oyun sergileyen rakibimiz Çerkezköy 1923 Gençlikspor oyuncularına,teknik heyetine ve yöneticilerine de teşekkür ediyoruz.”dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10