Kapaklı teröre karşı tek yumruk

Kayseri'de 14 askerin, Beşiktaş'ta 44 polis ve vatandaşın şehit olduğu terör saldırılarını protesto etmek için ülke genelinde düzenlenen yürüyüşlerden biri de Kapaklı'da yapı

Kapaklı 19.12.2016 20:41:00 0
Kapaklı teröre karşı tek yumruk

ASKERE UZANAN ELLER KIRILSIN

 

AK Parti Kapalı İlçe Başkanı Salih Bezgin, Cumhuriyet Halk Partisi Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin, Demokratik Sol Parti Kapaklı İlçe Başkanı Talip Öztürk, Kapaklı Belediye Meclis Üyeleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile çok sayıda vatandaşın katıldığı Teröre Lanet Yürüyüşü, Tekirdağ Kent Meydanı’ndan başladı. Yürüyüş başlamadan önce, alçak terör saldırılarında hayatlarını kaybeden şehitlerimiz için dua edildi. Duanın ardından başlayan yürüyüşte Pınar Bulvarı üzerinden Yaşar Doğu Caddesi, Hürriyet Caddesi istikametine ‘’Askere Uzanan Eller Kırılsın’’, ‘’Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez’’, ‘’İntikam İstiyoruz’’, ‘’Vatan Sana Canım Feda’’  sloganları atılarak ilerlendi. Yüzlerce vatandaşın katıldığı Teröre Lanet Yürüyüşü, olay çıkmadan Kapaklı Kent Meydanı’nda sona erdi.

 

ŞEHİTLERİMİZE CAN BORCUMUZ, GAZİLERİMİZE KAN BORCUMUZ VAR

 

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından siyasi parti ilçe başkanları tarafından İlçe Emniyet Müdürü Adem Tuncel ve İlçe Jandarma Komutanı Fevzi Bayram’a çiçek takdim edildi. AK Parti İlçe Başkanı Salih Bezgin, burada yaptığı konuşmasında, “Şehitlerimize can borcumuz, gazilerimize kan borcumuz var. Biz bu vatanın birlik ve beraberliğine sahip çıktığımız müddetçe, ‘asker ocağı peygamber ocağıdır’ dediğimiz müddetçe ülkemiz üzerinde gözü olanlar amaçlarına asla ulaşamayacaktır. 1071 yılından bugüne toprak edindiğimiz bu vatana bugün de şehit verdik, yarın da vereceğiz. Ama birlik ve beraberliğimizi bozmak isteyen şer güçlerine asla fırsat vermeyeceğiz.” dedi.

 

Haber / Sibel BAL


0282 726 91 91
0282 747 65 10