Onların mutluluğu bizim mutluluğumuz

Çerkezköy'e Gönül Verenler Derneği, Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi üyelerinin Aralık ayında doğanlar için düzenlediği doğum günü partisinin sponsoru oldu. Türkiye Sakatlar

Çerkezköy 20.12.2016 19:26:00 0
Onların mutluluğu bizim mutluluğumuz

ENGELLİ KARDEŞLERİMİZİN MUTLULUĞUNA ORTAK OLMAK İSTEDİK

 

Program öncesi konuşan Çerkezköy’e Gönül Verenler Dernek Başkanı Murat Akay, “Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubemizin bir süre önce kendi üyeleri için her ay doğanlara yönelik başlattığı doğum günü partisine Aralık ayı sponsorluğunu dernek olarak biz üstlendik. Onların bu mutlu gününe sponsor olarak onların mutluluğuna ortak olmak istedik. Engelli kardeşlerimizin mutluluğunun bizlerin mutluluğu olduğunu düşünüyorum. Bugün 30 engelli kardeşimizin doğum gününü onlarla velileriyle birlikte kutluyoruz. 30 engelli arkadaşımın doğum gününü şahsım ve dernek yönetim kurulumuz ve üyelerimiz adına en içten duygularımla kutluyorum. Her zaman da   bu derneğimizin ve engelli kardeşlerimizin yanında olacağız.Ortak projelerle de birlikte olarak engelli kardeşlerimize daha iyi imkanların yaratılmasını sağlayacağız.” dedi.

 

AKAY VE YÖNETİMİNE TEŞEKKÜR EDİYORUZ

 

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi Başkan Yardımcısı Sakine Varlık yaptığı konuşmasında, Çerkezköy’e Gönül Verenler Derneği Başkanı ve Dernek Yönetimine teşekkür ederek, “Bu ay derneğimizin doğum günü sponsoru olan Çerkezköy’e Gönül Verenler Derneğimize Dernek Başkanı Murat Akay  olmak üzere yönetim kurulu üyelerine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz.Her zaman bizim yanımızda olmaları bizlere ayrı bir güç vermektedir.İlçemizde engelli kardeşlerimizin sosyal yaşama bağlanmalarında bu tür etkinliklerin önemli rol oynaması nedeniyle bu etkinliklerimize hayırseverlerimizin ve sivil toplum kuruluşlarımızın da sponsor olarak destek vermelerini istiyoruz.Önümüzdeki günlerde Çekezköy’e Gönül Verenler Derneğimizle ortak proje çalışması yaparak dernek üyelerimize yeni imkanlar kazandıracağız.Bu etkinliklerimize bu güne kadar katkı sağlayan ve destek olanlara da çok teşekkür ediyoruz.’’ dedi.Yapılan konuşmaların ardından doğum günü pastası alkışlarla kesildi.

 

CANLI MÜZİK EŞLİĞİNDE DOYASIYA EĞLENDİLER

 

Engelliler, pasta kesimi sonunda canlı müzik eşliğinde aileleri, yakınları ve Çerkezköy’e Gönül Verenler Derneği Yönetimi ile birlikte Tekirdağ oyun havaları başta olmak üzere çeşitli yörelerin oyun havalarını birlikte oynayarak eğlendiler.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10