Yılbaşı biletleri tükenmek üzere

Çerkezköy'de yıllarca seyyar Milli piyango bayiliği yapan Mehmet Akça ve İsmail Garip, bu yıl Milli Piyango'nun yılbaşı büyük ikramiyesinin 60 Milyon TL olması nedeniyle vatandaşların biletlere ?

Çerkezköy 23.12.2016 19:16:00 0
 Yılbaşı biletleri tükenmek üzere

EN ÇOK ÇEYREK BİLETLER İLGİ GÖRÜYOR

 

Seyyar Milli Piyango Bayii Mehmet Akça, “30 Kasım’da satışa çıkan Milli Piyango’nun yılbaşı biletleri, satışa çıktığı günden bu yana en çok çeyrek biletler rağbet görüyor. Çeyrek biletlerin yarım ve tam biletlerden çok daha rağbet görmesinin nedeni ise bence 15 TL olması. Şu anda elimizde çeyrek bilet az kaldı. Çeyrek biletler bittikten sonrada çeyrek alamayanlar ya yarım bilete ya da tam bilet almaya yönelecek. Önümüzdeki birkaç gün içinde elimizdeki mevcut biletleri de 31 Aralık akşamına kadar tüketeceğimizi düşünüyorum.”dedi.

 

TEMENNİMİZ BÜYÜK İKRAMİYE’NİN ÇERKEZKÖY’E ÇIKMASI

 

Akça, “Yaklaşık 30 yıldır Seyyar Milli Piyango Bayiliği yapmaktayım. Bu güne kadar sattığım biletlerden 10 milyon’a kadar çıkan ikramiyeler oldu. Ancak bu yıl içimde bir his var. Büyük ikramiye Çerkezköy’e çıkacak. Özellikle de benim sattığım biletlerden birine çıkmasını çok arzuluyorum. İçimde de öyle bir his var.”diye konuştu.

 

TANIDIK BİLDİK BAYİLER DIŞINDA BİLET ALMAYIN

 

25 yıldır Çerkezköy’de seyyar Milli Piyango Bayiliği yapan İsmail Garip ise ‘’Bu yıl yılbaşı biletlerine rağbetin tahminlerin üzerinde olduğunu gördüm ve talepleri karşılamak için yeterli şekilde bilet aldım. Diğer bayilerin bu konudaki düşünceleri nedir bilemem ancak bu yıl büyük ikramiye ilçemize yani Çerkezköy’e çıkacakmış gibi hissediyorum. Özellikle şunu da belirtmek istiyorum şu ana kadar Çerkezköy’de sahte yılbaşı biletine rastlanmadı. Bilet alacaklara da tavsiyem biletleri tanıdık bildik bayilerden alsınlar. Yabancılardan yani tanımadıkları kişilerden almasınlar. Biz Çerkezköy’de seyyar Milli Piyango bayileri olarak belli kişileriz ve her zaman bulunduğumuz yerlerde bilet satışı yapmaktayız.”dedi.

 

HERKES HAYALLERİNİ GERÇEKLEŞTİRMEK İSTİYOR

 

İsmail Garip, “Her yılbaşında olduğu gibi bu yılbaşında da herkes Milli Piyango bileti alarak hayallerinin gerçekleşmesini istiyor. Kimi ev, kimi araba, harcı borcu olanlar da onları kapatmak, kimi ise çocuklarına iyi bir gelecek temin etmek istiyor.Dolayısıyla herkesin beklentisi ayrı olması nedeniyle yılbaşı biletlerinin vatandaşın umudu olmuş durumda olduğunu görüyoruz.Bu nedenle yılbaşı biletlerine vatandaşların ilgisi bu yıl daha büyük. Bilet almayanlar son güne kalmadan ve tükenmeden alsınlar.”şeklinde konuştu.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10