Asbaş Nakliyat geleneği bozmadı

Yaklaşık 15 yıldır nakliyat sektöründe faaliyet gösteren Asbaş Nakliyat yönetimi ve çalışanlar 2016 yılının stresini önceki gün düzenlenen yıl sonu yemeğinde attı. Yedincisi düzenlenen yeme

Çerkezköy 25.12.2016 21:04:00 0
Asbaş Nakliyat geleneği bozmadı

ÇALIŞANLARLA BİR ARAYA GELDİLER

 

Çerkezköy’de faaliyet gösteren Asbaş Nakliyat, çalışanları ile yemekte bir araya geldi. Önceki gün saat 18.00’da Yalı Restaurant’ta düzenlenen yemeğe Asbaş Nakliyat Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Asbaş, Şirket Genel Müdürü ve ÇEGİAD Başkanı Emre Asbaş, Şirket Müdürü Erman Asbaş, Muhasebe ve Sevkiyat Müdürü Hüseyin Çetintaş ile Asbaş Nakliyat çalışanları katıldı.

 

ÖNCE CANINIZI SONRA MALINIZI KORUYACAKSINIZ

 

Yemek öncesinde konuşan Asbaş Nakliyat Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Asbaş, “Çoluğumuzun çocuğumuzun rızkını temin etmek için çaba gösteriyoruz. Onun için herkesin birbirine saygılı olması gerekiyor. Bu şirkette durum budur. Şirketteki kişiler fabrikalarda daha güzel, birbirine sağdık sevecen kimseyi kırmadan, birbirimizin sırdaşı olarak birbirimize yardımcı olmamız lazım. Güzel bir ortamda işinize devam edeceksiniz. Önce canınızı sonra malınızı koruyup kollayacaksınız.” dedi.

 

ÇALIŞARAK BU MERTEBEYE ULAŞTIK

 

Asbaş konuşmasının sonunda ise, “Şirketimizi başarıya götürmek için sizlerle beraber daha da yüceltmemiz lazım. Sizlerle gurur duyuyorum. Çalışarak bu mertebeye ulaştık. Sizlerle birlikte bu şirket daha da yücelecektir. Sizden başarı bekliyorum. Hepinize teşekkür ederken kazasız belasız bir yeni yıl diliyorum.” ifadelerini kullandı.

 

BİZİM İÇİN EN ÖNEMLİ KONU HIZLI VE GÜVENLİ TAŞIMACILIKTIR

 

Asbaş Nakliyat Sevkiyat ve Muhasebe Müdürü Hüseyin Çetintaş ise yaptığı konuşmada, “Bizler için en önemli konu hızlı ve güvenli taşımacılıktır. Şirketimiz 15 yıldan beri faaliyetini gösteriyor ve bu yıl 7’nci yemeğimizi organize ettik. Nakliye ve inşaat sektöründe hizmet veriyoruz. Çalıştığımız firmaların ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik hizmet veriyoruz. En hızlı ve güvenli hizmeti sağlamak bizim görevimiz. Taşıdığımız bütün mallar taşıma sigortaları mevcut ve işimizde kendimize güveniyoruz.” diye konuştu.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10