5 kafadardan biri tutuklandı

Çerkezköy genelinde yaklaşık 15 bin TL değerinde eşya çaldıkları tespit edilen 5 şahıs Asayiş Büro Amirliği ekiplerinin başarılı çalışmaları sonucunda yakalandı. Mahkemeye sevk edilen ş

Çerkezköy 25.12.2016 21:09:00 0
5 kafadardan biri tutuklandı

TEK TEK YAKLANDILAR

 

Yaşları küçük olan 5 kafadar Çerkezköy genelinde çok sayıda beyaz eşya ile elektornik malzeme çaldıkları iddiasıyla takibe alındı. İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri yaptıkları titiz incelemeler sonucunda şahısları tek tek yakalayarak gözaltına aldı. Yaklaşık 15 bin TL değerinde televizyon, beyaz eşya gibi birçok ürün çaldıkları iddia edilen Olkan D. (18), Cihan T. (14), Mertcan B. (16), Tarık Ö. ( 14) ve Barış Ç. (16) farklı noktalarda yakayı ele verdi.

 

BEŞ KİŞİDEN BİRİ TUTUKLANDI

 

Şahıslar İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde alınan ifadelerinin ardından önceki gün Çerkezköy Adliyesi’ne sevk edildiler. Öğlen saatlerinde mahkemeye çıkarılan şahıslardan Cihan T. (14), Mertcan B. (16), Tarık Ö. ( 14) ve Barış Ç. (16) adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, Olkan D. ise tutuklanarak Çerkezköy Cezaevine gönderildi.

 

MANAV HIRSIZI DA TUTUKLANDI

 

Diğer yandan Malkoçoğlu caddesinde son 8 ay içinde bir manavda meydana gelen hırsızlık olayının faili olduğu tespit edilen Yaşar Tayfun Aslan (25), Asayiş ekiplerinin titiz çalışmaları sonucunda yakalanırken, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Manavdan hırsızlık yapan şahsın vitamin içerikli meyve ve sebzelerin yanı sıra kuruyemiş çeşitlerinden de bolca çaldığı ifade edildi. Şahsın kız arkadaşıyla kaldığı evde uygunsuz halde yakalandığı öğrenildi.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10