Abban Veliköy halkıyla buluştu

Aralık ayı halkla buluşma toplantısı Veliköy Mahallesinde gerçekleştirildi. Toplantıya Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Y?

Çerkezköy 27.12.2016 21:44:00 0
Abban Veliköy halkıyla buluştu

“HER AY FARKLI MAHALLELERDE GERÇEKLEŞTİRİLECEK”

 

Toplantıda konuşma gerçekleştiren Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban” İçişleri Bakanlığımızın talimatları doğrultusunda, vatandaşlarımızın görüş, dilek ve şikayetlerini dinlemek, varsa çözüm yolları konusunda fikirlerinizi almak ve siz değerli vatandaşlarımızla bir araya gelerek sıkıntılarınızı yerinde dinlemek için ‘Halkla Buluşma Toplantısı’ gerçekleştiriyoruz. Bu toplantılarımızı bundan sonra her ay farklı mahallerimizde gerçekleştireceğiz.” diye konuştu.

 

“ÇALIŞMALARIN TAKİPÇİSİ OLACAĞIM”

 

Genel olarak mahalle sakinlerinin karşılaştığı sosyal, kültürel, ekonomik, çevre, alt yapı gibi konularda sorunların aktarıldığı toplantıda, bu sorunların çözüme kavuşturulması için karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Gelen taleplerin çözümü için gerekenlerin yapılacağını söyleyen Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, yapılacak çalışmaların da bizzat takipçisi olacağını sözlerine ekledi. Gerçekleşen toplantıyı çok faydalı bulduklarını kaydeden vatandaşlar “ İlçemizde ilk defa böyle bir toplantı gerçekleşiyor. Kaymakamımızın sorunlarımıza duyarlı olmasından ve bizleri dinlemesinden dolayı teşekkür ediyoruz. Yeni görevleri de hayırlı uğurlu olsun.” dediler.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10