Başarılarını Milli Eğitim Müdürü ile paylaştılar

Tekirdağ Okullararası güreş müsabakalarında büyük başarı elde eden Mevlana Ortaokulu Güreş Takımı öğrencileri Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş'ü

Çerkezköy 29.12.2016 21:13:00 0
Başarılarını Milli Eğitim Müdürü ile paylaştılar

GÜMÜŞ’Ü ZİYARET ETTİLER

 

Tekirdağ’da düzenlenen okullar arası güreş müsabakalarında Küçükler Serbest Stil, Yıldızlar serbest stil, Yıldızlar Grekoromen stil ve Küçükler Grekoromen sitilde başarı elde eden Mevlana Ortaokulu Güreş Takımı öğrencileri Okul Müdürü Serdar İş ve Beden Eğitimi Öğretmeni Nevzat Doğan ile birlikte Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş’ü ziyaret etti.

 

TEBRİK ETTİ

 

Ziyarette konuşan Mevlana Ortaokulu Müdürü Serdar İş “ Bu yıl okul olarak güreş müsabakalarında büyük başarı yakaladık. Küçükler Serbest stilde, Yıldızlar Serbest stilde ve küçükler grekoromende il ikincisi olurken, Yıldızlar serbest stilde ise il birincisi olduk” dedi. Ziyarette İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, sporcuları tebrik ederek başarılarının devamını temenni etti.

 

KÜÇÜKLER VE YILDIZLAR SERBESTTE İKİNCİ OLDULAR

 

Tekirdağ’da düzenlenen okullararası güreş müsabakalarında Mevlana Ortaokulu Güreş Takımı Küçükler serbest stilde ikinci olurken, takımda yer alan Yunus Emre İnci 26 kiloda birinci, 32 kiloda Sezai Akın ikinci, 29 kiloda Mücahid Südüpak ikinci, 47 kiloda Yener Aydemir ikinci, 70 kiloda Efe Ünal Akyüz ise birinci oldu. Yıldızlar Serbest stilde 32 kiloda Bedrettin İnci’nin ikinci, 35 kiloda Yunus Emre Sağır’ın ikinci, 35 kiloda Resul İnci’nin üçüncü, 38 kiloda Nurettin Sarı’nın üçüncü, 42 kiloda Furkan Zengin’in üçüncü ve 47 kiloda Emircan Aydoğan bireyselde üçüncü olurken, takım olarak Mevlana Ortaokulu ikinci oldu. Mevlana Ortaokulu Güreş Takımı Yıldızlar Grekoromen dalında takım olarak Tekirdağ il birincisi olurken, 35 kiloda Beriten Polat birinci, yine 35 kiloda Korey Göçer ikinci, 38 kiloda Muhammed Akın birinci, 42 kiloda Ali Şahin Öner ikinci ve aynı kiloda Selman Yaprak ise birinci olarak büyük bir başarıya imza attılar. Küçükler Grekoromende 29 kiloda Muhammet Patik ise kategorisinde ikinci oldu.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10