Yeni yönetimden Ogan'a ziyaret

Geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirilen 3. olağan genel kurul toplantısında, Çerkezköy Servis Araç Sahipleri Derneği Başkanlığına 3. kez seçilen Fikret Tanyeri, yeni yönetim kurulu üyeleriyle birlikte,

Çerkezköy 29.12.2016 21:16:00 0
Yeni yönetimden Ogan

DESTEKLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUZ

 

Ziyaretin yeni yönetim kurulu üyelerini tanıtmak amacıyla yapıldığını söyleyen Çerkezköy Servis Araç Sahipleri Derneği Başkanı Fikret Tanyeri, ‘’Bu güne kadar servisçi esnafımızın hak ve hukukunun korunması yönünde İlçe Emniyet Müdürümüz olarak, başta siz ve tüm ilçe emniyet müdürlüğümüzde görevli personelinize destekleriniz için çok teşekkür ediyoruz. Bundan böyle de aynı duyarlılığı göstereceğinizden hiç şüphemiz yok.’’ dedi.

 

AYNI KARARLLILIKLA ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRECEĞİZ

 

Tanyeri, ‘’Bu güne kadar olduğu gibi bundan böyle de servisçilerin hak ve hukukunun korunmasına aynı kararlılıkla devam edeceğiz. Bizler yalnızca ekmeğimizin peşindeyiz. Servisçiler olarak bir takım sıkıntılarımız var, onların çözümü konusunda da gerekli çalışmalarımız devam ediyor. Bu konuda çözüm bekleyen sıkıntılarımızın da kısa süre içinde çözüme kavuşması için bu güne kadar üzerine düşeni yapan sizlerin, bundan böyle de yapacağınıza inancımız tamdır.’’ diye konuştu.

 

SIKINTILARINIZIN ÇÖZÜME KAVUŞMASI İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPIYORUZ

 

İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan da, yeniden başkanlığa seçilen Tanyeri ve yeni yönetim kurulu üyelerini tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi. Daha sonra servisçilerin sıkıntılarını bildiklerini ve özellikle de en büyük sıkıntılarının korsanlar olduğunu söyledi. Ogan, bu konuda sıkı bir çalışma yapıldığını ve bu sıkıntının kısa sürede çözüme kavuşması için de büyük bir gayret gösterdiklerini belirtti.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10