Kontak kapatma askıya alındı

2 Ocak tarihinde kontak kapatmayı planlayan Tekirdağ Servisçiler Derneği üyelerinin, yaptıkları görüşmeler neticesinde bu kararı şimdilik askıya aldıkları ifade edildi. Konu hakkında açıklama yapan Der

Tekirdağ 29.12.2016 21:25:00 0
Kontak kapatma askıya alındı

FİKİR BİRLİĞİNE VARMIŞTIK

 

Tekirdağ Servisçiler Derneği Başkanı Aşkın Gündoğdu, düzenlediği basın toplantısı ile 2 Ocak tarihinde gerçekleştirecekleri kontak kapatmayla alakalı olarak açıklamalarda bulundu. Kontak kapatmayla alakalı olarak yeni bir karar aldıklarını ifade eden Gündoğdu, “Yaptığımız toplantıda Oda Başkanı Mustafa As ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Meclis üyesi Akın Yılmaz ile fikir birliğine varmış ve kontak kapatmanın tekrar düşünülmesi gerektiğini ifade etmiştik. UKOME’ye başvurup rayiş bedelin biran önce belirlenmesini bunun için de tekrar fikir birliği oluşturmayı kararlaştırmıştık.” diye konuştu.

 

DİLEKÇE SONUCUNU BEKLİYORUZ

 

Mustafa As’ın şirketlerle toplantı düzenlediğini sözlerine ekleyen Aşkın Gündoğdu, “Oda Başkanı Mustafa As, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Meclis üyesi Akın Yılmaz ve üyelerimizle odada bu konuyu bir kez daha görüştük. Bizim amacımız birilerini cezalandırmak ve birilerinin işini bozmak değil. Ama burada birileri iş alırken de esnafı mağdur bıraktığını görmeleri için böyle bir karara başvurduk. Sonuçta UKOME’ye rayiş bedeli belirlemek için bir dilekçe sunduk ve bu dilekçenin sonucunu bekleyerek ona göre hareket edeceğiz” dedi.

 

KARAR ŞİMDİLİK ASKIYA ALINDI

 

Gündoğdu konuşmasının sonunda ise, “UKOME tarafından bu rayiş bedelin iş verene ve odalara tebliğ edildikten sonra eğer bu karar uymayan şirket ya da iş alan firmalar olursa biz alınan kararın tarihinden itibaren bu kontak kapatmayı şoförler odasıyla beraber tüm üyelerimizle birlikte gerçekleştireceğiz. Bu kararı şimdilik askıya alıyoruz. Sonuç istediğimiz gibi olmazsa kontak kapatacağız.” ifadelerine yer verdi.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10