1911 Çerkezköyspor'dan üç önemli transfer

Süper Amatör Lig'de liderliğini sürdüren 1911 Çerkezköyspor, Çorlu Gençlerbirliğispor'dan Onur Çubukçu, Küçükköyspor'dan Taner Sevil, Uzunköprüspor'dan ise Mahmut Renç

4.01.2017 20:34:00 0
1911 Çerkezköyspor

TRANSFER DEVAM EDİYOR

 

Süper Amatör Ligde oynadığı dokuz karşılaşmada yedi galibiyet ve iki beraberlik alarak 23 puanla liderliğini sürdüren 1911 Çerkezköyspor transfer çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. 1911 Çerkezköyspor sol kanat oyuncusu 29 yaşındaki Taner Sevil, ofansif orta saha oyuncusu 31 yaşındaki Onur Çubukçu ve 26 yaşındaki santrafor Mahmut Rençber’i kadrosuna kattı.

 

PROFOSYONEL TAKIMA GELDİM

 

Takım arkadaşları ile birlikte ellerinden gelen mücadeleyi sergileyeceklerini kaydederek, 1911 Çerkezköyspor’u şampiyon yapmak için büyük mücadele örneği ortaya koyacaklarını ifade eden Onur Çubukçu “ 15 yıllık profesyonel kariyere sahibim. Geçmiş yıllarda ümit milli takımda 45 kez ter akıttım.Profesyonel bir takıma geldim, takıma katkı sağlamak için elimden geleni yapacağım” diye konuştu.

 

“ŞAMPİYONLUK İPİNİ GÖĞÜSLEYECEĞİZ”

 

Küçükköyspor’dan gelen çiçeği burnunda transferlerden 29 yaşındaki Taner Sevil “ Tekirdağ’da uzun yıllar takımlarda top koşturdum. Çorlu Gençlerbirliğispor ile Tekirdağ Süper Amatör Ligde bir şampiyonluk bir de playoff oynadım. Takım olarak hedefimiz şampiyonluk. İnşallah sezon sonunda futbolcu kardeşlerimiz ile şampiyonluk ipini göğüsleriz” diye konuştu.  Uzunköprüsspor’dan transfer olan 26 yaşındaki golcü oyuncu Mahmut Rençber “ Hedefi olan bir takıma geldim. Ligde lider durumda bulunan takımımıza katkı sağlamak için elimizden gelen mücadeleyi ortaya koyacağız” dedi.

 

“HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK”

 

Tecrübeli üç ismi izleyerek takip ederek aldıklarını kaydeden 1911 Çerkezköyspor Başkanı Murat Narçın “ Tecrübeli takımımızın üstüne üç oyuncu takviyesi yaptık. İlerleyen haftalarda sakat, cezalı futbolcularımız olacağı için kadroyu geniş tutmak istedik. Üst liglerde mücadele eden tecrübeli oyuncuları kadromuza kattık. Buda işimize ne kadar önem verdiğimizin göstergesidir. 1911 Çerkezköyspor olarak hedefimiz şampiyonluktur” diye konuştu.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10