Lider kayıpsız ilerliyor 5-1

Süper Amatör Lig 11.hafta erteleme karşılaşmasında haftaya lider giren 1911 Çerkezköyspor evinde Ergene Belediyespor'u konuk etti. Ağır bir zeminde oynanan karşılaşmada iyi bir oyun ortaya koyan 1911 Çerk

5.01.2017 20:06:00 0
Lider kayıpsız ilerliyor 5-1

Süper Amatör Lig 11.hafta erteleme karşılaşmasında lider 1911 Çerkezköyspor taraftarı önünde Ergene Belediyespor’u konuk etti.

 

Dün saat 14.00’de başlayan karşılaşmaya 1911 Çerkezköyspor Sedat,Doğukan, Mücahit, İsmail, Sinan, Nail, Tezcan, Şafak, Ali Rıza, Hakan ve Deniz kadrosu ile çıkarken, konuk ekip Ergene Belediyespor ise karşılaşmaya İsmail, Ramazan, Doğan, Umut, Ali, Samet, Hüseyin, Seçkin, Emre, Galip, Uğur ilk onbiri ile çıktı. Ağır bir zeminde oynanan karşılaşmaya 1911 Çerkezköyspor etkili başladı. İlk dakikalardan itibaren rakip kalede kanatlardan etkili hücumlar geliştiren 1911 Çerkezköyspor karşılaşmanın 4’üncü dakikasında Sinan ile bulduğu gol ofsayt gerekçesi ile iptal edildi.

 

HAKAN TİCE GOLLE DÖNDÜ

 

Sağlı sollu ataklarını sıklaştıran ev sahibi ekip 1911 Çerkezköyspor 7’inci dakikada Şafak ile gole çok yaklaştı. Sağ kanattan gelişen atakta topa iyi yükselen Şafak’ın kafa vuruşunu kaleci İsmail kornere çeldi. Konuk ekip Ergene Belediyespor ise balçık bir zeminde oynanan karşılaşmada atak geliştirmede zorlandı. 9’uncu dakikada defansın arkasına iyi sarkan Deniz Sert su birikintisi ile kaplı sahada pozisyonunu kaybetti. Deniz’in sert vuruşu kaleci İsmail’de kaldı. 14’üncü dakikada sağ kanattan hızlı gelişen atakta Ali Rıza’nın vuruşu yandan auta çıktı. Bu pozisyondan bir dakika sonra sağ kanatta topla bulaşan Ali Rıza’nın ortasında Şafak’ın vuruşu kaleciden döndü. Dönen topu iyi takip eden Hakan Tice düzgün vuruş ile topu ağlara gönderdi.

 

FARK İKİYE ÇIKTI

 

Gelen golle birlikte rahatlayan 1911 Çerkezköyspor kalan dakikalarda ikinci gol için yüklendi.Her iki takım oyuncuları da suyla kaplı sahada zaman zaman ayakta durmakta zorlandı. 25’inci dakikada konuk ekip Ergene Belediyespor ilk tehlikeli atağını yakaladı. Defansın arkasına iyi sarkan Emre’nin vuruşu üstten auta çıktı. 31’inci dakikada sol kanattan gelişen atakta Şafak topla buluştu. Şafak’ın milimetrik ortasında bomboş pozisyonda topla buluşan Hakan Tice zoru başararak topu üstten auta attı. 36’ıncı dakikada ise temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor farkı ikiye çıkardı. Sol kanattan gelişen atakta Deniz Sert’in ortasını iyi takip eden Hakan Tice düzgün vuruş ile farkı ikiye çıkardı.

 

İLK DEVREYİ ÖNDE TAMAMLADIK

 

Karşılaşmanın ilk devresinin kalan dakikalarında orta alanda topa daha çok sahip olan temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor üçüncü gol için yüklenirken, konuk ekip Ergene Belediyespor ise savunma ağırlıklı bir futbol ortaya koydu. Karşılaşmanın 40’ıncı dakikasında ceza sahası dışında topla buluşan Şafak’ın vuruşu direği sıyırarak auta çıktı. Karşılaşmanın ilk devresinin kalan dakikalarında gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca ilk devre 1911Çerkezköyspor’un 2-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı.

 

FARK BİRE İNDİ

 

Karşılaşmanın ilk devresinde varlık gösteremeyen konuk ekip Ergene Belediyespor ikinci devreye iyi başladı. Ergene Belediyespor’un kullandığı serbest vuruşta Seçkin’in ortasında Barış’ın kafa vuruşu üstten auta çıktı. İlerleyen bölümlerde sağ kanattan gelişen atakta topla buluşan Hüseyin düzgün vuruş ile farkı bire indirdi. Ataklarını sürdüren 1911 Çerkezköyspor’da topla buluşan Tezcan’ın vuruşunu kaleci son anda kontrol etti.  66 Dakikada Şafak sol kanattan etkili hücum geliştirdi. Şafak’ın ceza sahasına ortasını kaleci yumrukla uzaklaştırdı dönen topa Tezcan vurdu ve skor 3-1’e geldi.

 

AVANTAJ YAKALADI

 

Gelen golle rahatlayan temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor kalan dakikalarda rahat bir oyun ortaya koydu. Sol kanattan Şafak ile gelişen atakta topla buluşan Hakan Tice kendisinin üçüncü takımının da dördüncü golünü kaydetti. Karşılaşmanın son dakikalarında 1911 Çerkezköyspor’da Tezcan’ın yaptığı ortayı savunma uzaklaştıramadı ve kaleci topu kendi ağlarına gönderdi. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada 1911 Çerkezköyspor’un 5-1’lik üstünlüğü ile sonuçlandı. En yakın takipçisi Kapaklıspor’un puan kaybettiği haftayı 3 puan ile geçen temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor puanını 26 yaparak liderliğini devam ettirdi.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10