Okul önlerinde park sıkıntısı yaşıyoruz

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As, Başkanvekili Hakan Fıçıcı, ve yönetim kurulu üyesi Cemal Buzkuş, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gü

Çerkezköy 5.01.2017 20:16:00 0
Okul önlerinde park sıkıntısı yaşıyoruz

“HAYIRLI OLSUN”

 

Dün saat 11.30’da gerçekleşen ziyarette Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş’e hayırlı olsun temennisinde bulunan Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As “Çerkezköy’de 33 bin 500’e yakın öğrencimiz bulunuyor. Taşımacılık sektöründe bazen sıkıntılar yaşıyoruz. Servislerimizde koltuk fazlalığı olmaması gerekiyor. Çerkezköy’deki görevinizde sizlere başarılar diliyor, hayırlı olması temennisinde bulunuyoruz.” diye konuştu.

 

“PARK SIKINTISI YAŞIYORUZ”

 

Servisçilerin sıkıntılarından bahseden As ”Ohal nedeniyle okulda görev yapan öğretmenler, okulun içine değil de dışarıya araçlarını park ediyorlar. Bu da park sıkıntısını beraberinde getiriyor. Özellikle Atatürk İlkokulu, Nurullah Narin Ortaokulu ve 75.Yıl Ortaokulu’nda servisçilerimiz park sıkıntısı yaşıyor.” dedi.

 

“EN İYİ EĞİTİMİ VERMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

 

Ziyaretten ötürü Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş  “Çerkezköy’de eğitimin en iyisini yerinde vermek için çalışıyoruz. İlçemizdeki derslik sorununu da ortadan kaldırmak istiyoruz. YGS ve KPSS için Çorlu ve Tekirdağ’a gitmek zorunda kalan öğrenciler bundan böyle Çerkezköy’de sınava girebilecek. Göreve başladığım ilk günden itibaren bununla ilgili yazışmalar yapmıştık. AK Parti Tekirdağ Milletvekillerimiz Ayşe Doğan, Mustafa Yel, Metin Akgün geçtiğimiz gün bunun müjdesini verdi.” diye konuştu.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10