Kovayla topladılar

Yıldırım Beyazıt Mahallesi Tümer Sokak üzerinde bulunan Bartınlı apartmanına güpegündüz giren iki hırsız kapı önlerinde bulunan ayakkabıları çalarak kayıplara karıştı. Zanlıların y

Çerkezköy 6.01.2017 13:43:00 0
Kovayla topladılar

AYAKKABILARI ÇALARAK KAYIPLARA KARIŞTILAR

 

Önceki gün meydana gelen hırsızlık olayında, kimliği tespit edilemeyen iki kişi girdikleri apartmandan kovayla ayakkabı toplayarak kayıplara karıştı. Meydana gelen hırsızlık olayı iddiaya göre şu şekilde gelişti; Saat 16.40 sularında gerçekleşen olayda ilk olarak elinde kova bulunan bir kişinin apartmandan içeri girerek asansörü beklediği görülüyor. Asansör beklerken kapı önünde bulunan ayakkabıları kontrol eden şahıs, hiçbir ayakkabıyı almadan asansöre biniyor.

 

3 DAKİKA İÇİNDE KOVAYI DOLDURDULAR

 

Şahsın asansöre binmesinden yaklaşık 30 saniye sonra apartmana giren arkadaşı da asansöre doğru yöneliyor. İki kafadar daha sonra asansöre binmek yerine apartmanın dördüncü katına çıkarak tek tek ayakkabıları kontrol etmeye başlıyorlar. Yanlarında bulunan kovaya özenle seçtikleri ayakkabıları dolduran zanlılar, yaklaşık 3 dakika içinde amaçlarına ulaşıyorlar.

 

BEĞENMEDİKLERİ AYAKKABILARI ALMADILAR

 

Zanlıların ayakkabıların yanı sıra kapı önlerinde bulunan boş bidonları da almayı ihmal etmezken, apartman girişine geldiklerinde de kapı önünde bulunan ayakkabılar üzerinde detaylı bir inceleme yaptıktan sonra geldikleri gibi ellerini kollarını sallayarak binadan ayrıldıkları görülüyor. Zanlıların yaptıkları incelemelerin ardından beğenmedikleri ayakkabılara ellerini dahi sürmedikleri görülüyor. Yaşanan olay karşısında apartman sakinleri duruma isyan ederek hırsızların bir an önce yakalanmasını istediler.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN

 

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10