Kapaklıspor'dan beklenmedik puan kaybı 1-1

Tekirdağ Süper Amatör Lig 11.hafta erteleme karşılaşmasında Kapaklıspor evinde Muratlı Belediyespor'u konuk etti.

6.01.2017 22:00:00 0
Kapaklıspor

KAPAKLI’DA OYNANDI

 

Perşembe günü saat 13.00’de Kapaklı Sahası’nda oynanan karşılaşmaya ev sahibi ekip Semih Sezer, Tolga, Semih Çelik, Hüseyin, Tuna, Çağatay, Serdar, Cihan, İbrahim, Gökay ve Eray Cem ilk on biri ile çıkarken, konuk ekip Muratlı Belediyespor ise karşılaşmaya Ali, Aykut, Burak, Hakan, Eyüp, Melih, Görkem, Batuhan, Esen, Berkan ve İlker ilk on biri ile çıktı.

 

MURATLI BELEDİYESPOR ÖNE GEÇTİ

 

Taraftarının desteği ile karşılaşmaya iyi başlayan Kapaklıspor yoğun yağış altında oynanan karşılaşmada gol aradı. Savunma ağırlıklı bir futbol ortaya koyan konuk ekip Muratlı Belediyespor ise ileride Batuhan ile gol aradı. Karşılaşmanın 30’uncu dakikasında konuk ekip Muratlı Belediyespor penaltı vuruşu kazandı. Topun başına geçen Batuhan düzgün vuruş ile topu ağlara göndererek konuk ekibi öne geçirdi.

 

ÖNEMLİ PUAN KAYBETTİ

 

Orta saha mücadelesi şeklinde başlayan maçta rakipler gol yollarında pek etkili ataklar üretemediler. İlk 45 dakikada başka gol sesi çıkmayınca mücadelenin ilk yarısı 1-0 konuk ekibin üstünlüğü ile tamamlandı. İkinci yarıda geride olan ev sahibi Kapaklıspor gol için etkili olmaya başladı. Sağlı sollu ataklarla rakip kaleyi abluka altına alan Kapaklıspor arzuladığı gole ise 71’inci dakikada ulaştı. Gelişen Kapaklıspor atağında Muratlı Belediyespor savunma oyuncusu Melih’in ters vuruşu ağlarla buluşunca skorda 1-1’e geldi. Karşılaşmada beraberliğin gelmesi ile birlikte heyecanda arttı. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada karşılıklı kaydedilen gollerle 1-1 sonuçlandı.

Kapaklıspor, sahasında hiç beklemediği bir iki puan kaybederek lider 1911 Çerkezköyspor’un kazandığı haftada 2 puan gerisine düştü.

 

Çerkezköy Haber

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10