Vatandaş sağlıklı bir yol istiyor

Gazi Osman Paşa Mahallesi İçli sokak üzerinde biriken su birikintileri vatandaşı çileden çıkarıyor. Whatsapp ihbar hattımıza gelen ihbarda yolda biriken suların, öğrencilerin okula gidiş gelişlerinde bÃ?

Çerkezköy 6.01.2017 22:11:00 0
Vatandaş sağlıklı bir yol istiyor

TEPKİLERİNİ DİLE GETİRDİLER

 

Dün Whatsapp ihbar hattımıza gelen mesajda, GOP Mahallesi İçli Sokak üzerinde biriken suların zor anlar yaşattığı ifade edildi. Gün boyu devam eden yağışlardan dolayı birçok cadde ve sokakta su birikintileri meydana geldi. Yaşanan olumsuz durum karşısında vatandaşlar ve öğrenciler zor anlar yaşayarak tepkilerini dile getirdiler.

 

BELEDİYE İLGİLENMİYOR

 

Whatsapp ihbar hattımıza gelen mesajda daha önce karda ve yağmurda yaşanılan sıkıntıları Çerkezköy Belediyesi Whatsapp hattına atmasına rağmen kendisiyle ilgilenilmediği ifade eden vatandaş, gönderdiği fotoğrafın altına yaptığı açıklamada, “Burası Gazi Osman Paşa Mahallesi İçli sokak. Burası Şehit Dinçer Ersoy ilkokuluna çıkan çok önemli bir yol ve Atatürk Caddesine de mesafesi 50 metre. Hem burada 3 apartman bahçelerini büyüterek yola geçmiş hem de fotoğraflarda görüldüğü gibi çatı sularını pimaş ile yola akıtmaktalar.” ifadelerine yer verdi.

 

ÇOCUKLARIMIZA ZARAR GELMEDEN SAĞLIKLI BİR YOL İSTİYORUZ

 

Öğrenci ve velilerin o yolu kullandığını ifade eden vatandaş, “Ayaklarına su doluyor, bir araç geçerken daha da büyük sıkıntılar oluyor. İleride daha da büyük sıkıntılar yaşanabilir. Orası ilkokul 1,2, 3 ve 4. sınıfların okuduğu bir okul. Çocuklarımıza zarar gelmeden lütfen sağlıklı bir yol istiyoruz. Gönderdiğim fotoğraflar durumun vahametini ancak yüzde 5’ini anlatabilir,  sağlıkla kalın.” dedi.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10