''Kar'' atışmaları başladı

Kapaklı AK Parti İlçe Teşkilatı yağan yoğun kar yağışının ardından sosyal medyadan paylaştıkları video ile Kapaklı Belediyesi'ni eleştirdi. Ak Partililer aldıkları 28 torba tuzu kamyonet k

Kapaklı 8.01.2017 21:59:00 0

28 TORBA TUZ DÖKTÜLER

 

Cuma günü yağan kar yağışı Çerkezköy kadar Kapaklı’yı da olumsuz etkilerken, Ak Parti ve CHP’liler arasında kar savaşları başladı. Ak Parti Kapaklı İlçe Yönetimi kar yağışının ardından Kapaklı Belediyesi’nin çalışmalarda yetersiz kaldığını belirterek aldıkları 28 torba tuzu, çıktıkları kamyonetin üzerinden sokaklara dökerek tepkilerini dile getirdiler.

 

YAPAMADIKLARINI BİZ YAPIYORUZ

 

Ak Partililer paylaştıkları videoda, Kapaklı Belediyesi’nin tuzlama çalışması yapamadığını belirterek, “Tuzlama çalışmasını biz yapıyoruz. Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı bu işi yapamıyorsa bıraksın gitsin. Hava şartları bir hafta önce belli olmasına rağmen hiçbir tedbir almayan belediye başkanını şiddetle kınıyoruz. Vatandaşımız zor durumda ve Kapaklının kar ve buz çilesi ortadadır. Sayın belediye başkanı bu işi yapamıyorsan bırak git. Adam yatsın istirahat etsin, biz çalışalım.” ifadelerine yer verdiler.

 

KAPAKLI İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDİLECEK

 

Ak Partililer Zengin caddesi, Hürriyet caddesi, Erbay caddesi ve Kıbrıs caddelerinde tuzlama çalışmaları yaptıklarını ifade ederken, yapılan paylaşımın ardından CHP yönetiminden de cevap gecikmedi. CHP Kapaklı İlçe Teşkilatı tarafından sosyal medya üzerinden yapılan açıklamada ise, Kapaklı için çalışmaya devam edileceği belirtilerek, “AKP ilçe teşkilatını gerçekleştirdikleri tiyatro gösterisi nedeniyle kültür sanat faaliyetine katkı sağladıkları için teşekkür ediyoruz. Halkımız kendilerine gereken cevabı vermiştir” denildi.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10