Kozuva "Çalışan Gazeteciler Günü"nü kutladı

Çerkezköy TSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva 10 Ocak Gazeteciler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Kozuva kutlama mesajında "Demokrasimizin vazgeçilmez unsuru yazılı ve görs

Çerkezköy 9.01.2017 20:14:00 0
Kozuva

BASIN HER TÜRLÜ TAKDİRİ HAK ETMEKTEDİR

 

Çerkezköy TSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva 10 Ocak Gazeteciler Günü dolayısıyla yayınladığı mesajında, ‘’Basın, dünyada olduğu gibi ülkemizde de gelişen olayları anında haber alması ve en kısa zamanda vatandaşlarına aktarması açısından canları pahasına çok zor şartlarda görev yapma rolünü üstlenen olmazsa olmaz kuruluşlarımızdandır.

Basın aynı zamanda teknolojiyle yarış ederek internet medyası ve sosyal medya aracılığıyla bu görevini yıldırım hızına çıkartmayı başaran en seçkin meslek gurubu olarak da her türlü takdiri hak etmektedir.’’ dedi

 

BASIN SESİMİZİ DUYURMAMIZDA BÜYÜK ROL ÜSTLENMİŞTİR

 

‘’Bütün mesleklerde olduğu gibi biz iş dünyası temsilcileri ve sanayiciler de paydaşlarımızla ve halkla ilişkilerimizde basınımızın güzide temsilcilerinin yararlanırız.’’ diyen Kozuva,‘’Her birimizin gerçekleri öğrenmesinde ve gerektiğinde kendi sesimizi duyurmamızda büyük rol üstlenen yazılı ve görsel basınımız, bu şekilde bireyin haber alma hakkını sağladığı gibi toplumun istek öneri ve taleplerini yöneticilere yansıtması ve kamuoyu oluşturmasıyla da büyük bir hizmet yerine getirmektedir.’’diye konuştu.

 

BASIN HER TÜRLÜ ÖVGÜYE VE TAKDİRE LAYIKTIR

 

Kozuva açıklamasında,’’Yazılı ve görsel basınımız kurumsal özellikleriyle demokratik toplumların en önemli güvencelerinden biridir. Bu güvence 15 Temmuz 2016’da ülkemizde darbe girişimi gecesi ve sonrasında halktan ve demokrasiden yana olan kararlı tutumları ile bir kez daha ispatlanmıştır. Demokrasimizin vazgeçilmez unsuru yazılı ve görsel basınımız, her zeminde ve zamanda gösterdiği vatanseverlik örneğiyle de gerçekten her türlü övgüye ve takdire layıktır.’’ ifadelerine yer verdi.

 

10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ’NÜ KUTLADI

 

Kozuva açıklamasını, ‘’Bu vesileyle basınımızın en önemli temsilcileri olan gazetecilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü en içten dileklerimle kutluyor, şahsım ve Çerkezköy TSO Yönetim Kurulumuz adına bölgemiz Çerkezköy, Kapaklı ve Saray’daki değerli gazeteci arkadaşlarım başta olmak üzere tüm gazetecilerimize bu kutsal görevlerinde üstün başarılar diliyorum.” diyerek noktaladı.

 

Haber / Pınar SANCAR


0282 726 91 91
0282 747 65 10