Cami ve mescitler temizleniyor

Çerkezköy Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri, Çerkezköy merkez ve mahallelerindeki cami ile mescitlerdeki temizlik ve bakım çalışmalarına düzenli olarak devam ediyor.

Çerkezköy 13.01.2017 19:37:00 0
Cami ve mescitler temizleniyor

TÜM CAMİ VE MESCİTLER TEMİZLENİYOR

 

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, ilçe genelindeki cami ve mescit temizliklerinin periyodik aralıklarla devam ettiğini ifade ederek, “Haftanın bir günü ilçemizin en kalabalık camileri olan Merkez Osmanlı Camii, Hacı Fahri Zümbül Camii, Erkaynak Camii, Gazi Osman Paşa Camii ve Fatih Camilerimizin genel temizlik ve bakımı yapılırken, 15 günde bir ise ilçemiz genelinde bulunan toplam 26 camimizin ve mescidimizin temizlik ve bakım çalışması yapılmaktadır.” açıklamasında bulundu.

 

TEMİZLİK VE BAKIM 4 KİŞİLİK EKİPLE YAPILIYOR

 

Camilerin ve mescitlerin periyodik aralıklar ile düzenli olarak temizlik ve bakımının yapıldığını sözlerine ekleyen Başkan Akay, “Vatandaşlarımızın daha hijyenik ve temiz ortamlarda nezih bir şekilde ibadetlerini yapabilmeleri için Belediyemiz tarafından camilerimiz ve mescitlerimiz düzenli olarak temizlenmekte ve bakımı yapılmaktadır. 4 kişilik cami temizliği ekibimiz tarafından cami cemaatinin fazla olduğu camilerimiz haftanın bir günü, diğer camilerimiz ve mescitlerimiz ise 15 günde bir sefer temizlenmektedir.” ifadelerini kullandı.

 

ELİMİZDEN GELEN ÇABA VE GAYRETİ GÖSTERİYORUZ

 

Çerkezköy Belediyesi olarak Çerkezköy, Kızılpınar ve Veliköy’deki tüm camilerin ve mescitlerin temizlik ve bakımının yanı sıra taleplerine de ellerindeki imkanlar dahilinde cevap vermeye çalıştıklarını ifade eden Belediye Başkanı Vahap Akay, ‘’Vatandaşlarımızın ibadetlerini huzur içinde yapabilmesi için elimizden gelen çaba ve gayreti gösteriyoruz.’’ dedi.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10