Ömrü bir ay mıydı?

Atatürk caddesi üzerinde bulunan kaldırım üzerinde açılan çukur üzerinde herhangi bir bordür çalışması yapılmamasına çevre esnafı tepki göstermiş ve yaptığımız haberin hemen ardınd

Çerkezköy 13.01.2017 19:38:00 0
Ömrü bir ay mıydı?

13 ARALIK TARİHİNDE HABER YAPMIŞTIK

 

13 Aralık 2016 tarihinde yaptığımız ‘’2 haftadır yapılmasını bekliyorlar’’ başlıklı haberde Atatürk caddesi esnafı, su patlağına müdahale edilmesinin ardından gerekli üst yapı çalışmalarının yapılmamasına isyan ederek yaşanan kötü görüntüye tepki göstermeye başlarken, Cadde esnafı Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü ekipleri tarafından yaklaşık iki hafta önce gelen ihbar üzerine kaldırım üzerinde gerekli çalışmaların yapıldığını ifade etmişti.

 

SADECE TOPRAKLA KAPATILMIŞTI

 

Çalışmaların tamamlanmasının ardından açılan çukurun sadece toprakla kapatıldığını ifade eden esnaflar, “Çalışmaların tamamlanmasının ardından ekipler kazdıkları alanı sadece toprakla kapatıp gittiler. Kaç kere TESKİ’yi aramamıza rağmen net bir cevap veren olmadı. Yağmur yağdığında alan çamur deryasına dönerken, güzel havalarda da toz topraktan geçilmiyor. Yetkilileri artık bu duruma gerekli hassasiyeti göstererek gerekli bordür çalışmalarının yapılarak kaldırımın eski haline dönmesini istiyoruz.” serzenişinde bulunmuşlardı.

 

VATANDAŞ VE ESNAF TEPKİLİ

 

Yaptığımız haberin ardından ekipler gerekli çalışmaları yaparak bordür taşları döşedi. Yapılan çalışmaların üzerinden bir ay geçmesine rağmen bordür taşlar yerlerinden çıkmaya başlarken, kaldırımda yürüyen vatandaşlar da zor anlar yaşamaya başladı. Vatandaşlar kadar çevre esnafı da yaşanan olumsuzluk karşısında tepkilerini dile getirdiler.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10