Otoparka yüzde 75 zam!

Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Güven sokak üzerinde bulunan kapalı otoparka yapılan yüzde 75'lik zam araç sürücülerini çileden çıkarırken, yapılan zam kadar tavandan akan sular yüzünden de tepki

Çerkezköy 15.01.2017 19:53:00 0
Otoparka yüzde 75 zam!

ARAÇ SÜRÜCÜLERİ ZAMMA TEPKİ GÖSTERİYOR

 

Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı TEKPARK A.Ş., Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Güven Sokak üzerinde bulunan kapalı otoparka yaptığı zam vatandaşın tepkisine neden oldu. Aylık abonelik 80 TL olurken, bir anda abonelik ücretinin yüzde 75 zam ile 140 TL’ye çıkarılmasına araç sürücüleri tepki gösterdi.

 

MEZARLIK OLARAK KADERİNE TERK EDİLİYOR

 

Gazetemiz Whatsapp ihbar hattına gönderdikleri mesajlar ile tepkilerini dile getiren vatandaşlar, “Bu yapılan zam çok çok fazla ve tavandan sürekli su akıyor içeride bulunan araçların üstü kapısı bu akan sulardan dolayı buz tutmuş durumda. Yani dışarıda bekleyen araçlardan daha beter diyebilirim bu otoparkta kalan araç sayısı zaten 25-30 taneydi şimdi onlarda girmeyecek muhtemelen belediyenin kaynaklarıyla yaklaşık 2-3 Milyon TL’ye yapılan bu otoparkın mezarlık olarak kaderine terk edilmesine tepki gösterilmesini düşünüyorum.” serzenişinde bulundular.

 

SU BASMIŞTI

 

Vatandaşlar, Çerkezköy’e yapılan bu yatırımların boşa gitmemesi gerektiğini belirterek, yapılan zamla alakalı olarak Otopark yöneticisiyle görüştüklerini ve şikayet varsa dilekçe yazılması gerektiğinin söylendiği ifade ettiler. Diğer yandan kapalı otoparkı geçtiğimiz günlerde yine su basarken, yaşanan olumsuzluk karşısında ekipler yaptıkları çalışmalarla biriken suları temizlediler.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10