Hüseyin Akın Sadak Derneği Başkanı oldu

Çerkezköy'ün renkli simalarından Emlak Danışmanı Hüseyin Akın, merkezi İstanbul Esenyurt Haramidere'de bulunan Gümüşhane Kelkit ilçesi Sadakköyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Der

Çerkezköy 16.01.2017 19:11:00 0
Hüseyin Akın Sadak Derneği Başkanı oldu

HÜSEYİN AKIN 265 OYLA BAŞKAN SEÇİLDİ

 

Sadakköyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin 12. Olağan Genel Kurulu, Pazar günü gerçekleştirildi. Derneğin 434 üyesinden 300’ü  kongreye katıldı. Seçimde Hüseyin Akın ve Nafis Nayır adaylıklarını koydu. Yapılan seçimde 267 üye oy kullandı. Hüseyin Akın 265 oy alarak seçimi kazanırken, rakibi Nafis Nayır 102 oy aldı.

 

HÜSEYİN AKININ LİSTESİNDE ŞU İSİMLER YER ALIYOR

 

Yapılan seçim sonunda Başkanlığa seçilen Hüseyin Akın’ın başkanlığındaki Dernek Yönetim Kurulu Asil üyeliklerine, Asker Erdoğan, Kadir Yeğin, Summani Negis, Selami Başal, Dursun Erdoğan, Sami Batı, Nurettin Meral, Müslim Keleş ve Şaban Keleş seçildi. 

 

DERNEĞİMİZİ ÜLKE ÇAPINDA TANITIMINI YAPACAĞIZ

 

Kongre sonunda teşekkür konuşması yapan Hüseyin Akın, “Bugün bizlere teveccüh göstererek göreve getirmenizden dolayı oy vermiş vermemiş tüm üyelerimize sonsuz teşekkür ediyorum. Derneğimizde bu güne kadar görev yapmış tüm başkanlarımıza ve yönetimlerine yaptıkları çalışmalar nedeniyle ayrı ayrı teşekkür ediyorum.Bugün devraldığımız bu onursal görevimizi yönetim kurulumuzla birlikte derneğimizi çok daha iyi yerlere getirmek için özverili bir şekilde çalışacağız. Hedefimiz derneğimizi ülke çapında tanıtmak olacak. Bu konuda sizlerin bizlere gerekli katkıyı ve desteği vereceğinize inanıyoruz.”dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10