4 proje için start veriliyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı Toplu Taşıma ve Planlama Şube Müdürü Fevzi Uğurlu, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ve Fen İşleri Müdürü Kemal Gü

Çerkezköy 16.01.2017 19:16:00 0
4 proje için start veriliyor

PROJELER HAKKINDA FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNDULAR

 

Çerkezköy’de yaşanan trafik sorununa çözüm bulmak için yapılan toplantıda önemli kararlar alındı. Fen İşleri Müdürlüğü’nde yapılan toplantıda Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı Toplu Taşıma ve Planlama Şube Müdürü Fevzi Uğurlu, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ve Fen İşleri Müdürü Kemal Gümüş hazırlanan projeler hakkında son kez fikir alışverişinde bulundular.

 

UZUNLUĞU 500 METRE, GENİŞLİĞİ İSE 20 METRE OLACAK

 

Düzenlenen toplantı hakkında bilgi veren Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Bağlık Mahallesine yapılacak olan viyadüğün projesine ilişkin son olarak görüşlerimizi aldılar. Yapılması düşünülen köprünün uzunluğu 500 metre genişliği ise 20 metre olarak kararlaştırıldı. Karayollarının onayına bu şekilde son şekli verilerek sunulmasına karar verildi.” ifadelerini kullandı.

 

ATATÜRK VE ÖZTRAK CADDELERİNİ BİZ DÜZENLEYECEĞİZ

 

Sirkülasyon projesinde de son gelindiğini sözlerine ekleyen Başkan Akay, “Altı yol kavşağının yapımı da planlandı. Projeleri netleşti ve artık uygulama safhasına geçeceğiz. Şu anda ihale süreci başlayacak. Büyükşehir Belediyesi Altı yol kavşağındaki düzenlemeyi yapacak, biz de Atatürk caddesi ile Öztrak caddesindeki düzenlemeleri gerçekleştireceğiz.” dedi.

 

4 PROJE KARARA BAĞLANDI

 

Başkan Vahap Akay konuşmasının sonunda ise, “Üçüncü olarak Tepe Emlak konutlarına girişteki kavşağın projesi netleşti ve son şekli verildi. Yapımına Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından başlanacak. Son olarak da Hükümet Caddesine yapılacak olan yeni kavşak düzenlemesi görüşüldü. Alt taslak çalışmalarını yaptık ve arkadaşlarımız son şekline getirip Etüt Proje Dairesine teslim edecekler. Yapmış olduğumuz toplantı ile 4 projeyi de karara bağladık.” diye konuştu.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10