Tekirdağlı taekwondocular yarı finalde

Balıkesir'de geçtiğimiz hafta yapılan Anadolu Yıldızlar Ligi Grup elemelerinde Tekirdağ Taekwondo erkek takımı 14 puanla dördüncü oldu ve Manisa'da yapılacak olan Türkiye Anadolu Yıldızlar Ligi

17.01.2017 19:43:00 0
Tekirdağlı taekwondocular yarı finalde

ELEMELERDE 190 SPORCU MÜCADELE ETTİ

 

Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü Antrenörü Vural Ayaz, Balıkesir’de yapılan Anadolu Yıldızlar ligi eleme müsabakaları ile ilgili, “13-15 Ocak tarihinde Balıkesir  ilimizde yapılan Anadolu Yıldızlar Ligi grup eleme müsabakalarına 10 ilden toplam 190 sporcu katıldı. Tekirdağ bayan takımı olarak 6 bayan sporcumuz bu eleme grubunda mücadele etti.Tekirdağ Erkek takımı olarak da 7 erkek sporcumuz katıldı.”diye bilgi verdi.

 

BAYAN TAKIMIMIZ 7. OLDU

 

Vural Ayaz, “Oldukça çetin mücadeleye sahne olan grup elemelerinde Erkek takımımız bir altın,iki gümüş ve bir bronz madalya alarak 14 puanla dördüncü oldu. Bayan takımımız ise bir gümüş ve bir bronz madalya ile 4 puanla iller sıralamasında 7. Oldu  ve ilk altıya giremediği için finale çıkmayı başaramadı. Ancak bayan takımımız diğer müsabakalar için büyük ümit verdi.”dedi.

 

İŞTE MADALYA ALAN SPORCULAR

 

Vural Ayaz, Anadolu Yıldızlar Ligi grup elemelerinde Tekirdağ’ı temsil eden sporculardan madalya alanların isimlerini de açıkladı. Ayaz, “37 kiloda Yıldız erkeklerde Alperen Ayaz 3. Oldu.41 kiloda Yıldız erkeklerde Abdulkadir Öztürk 2. olurken, 53 kiloda yıldız erkeklerde Oğuz Tokgöz birinciliği elde etti. Yine Yıldız Erkeklerde 61 kiloda Ozan Toytoğlu 2. oldu. Yıldız bayanlarda da dereceye giren sporcularımız şöyle: 37 kiloda Yıldız bayanlarda Azra Çavuş ikinci,55 kiloda Yıldız bayanlarda Sıla Ece Erol üçüncü oldu.” dedi.

 

KAFİLEDE 3 ANTRENÖR GÖREV ALDIK

 

Vural Ayaz, “ Balıkesir’de gerçekleşen Anadolu Yıldızlar Ligi Grup eleme müsabakalarında sporcularla birlikte Tekirdağ kafilesinde Çerkezköy’den ben, Saray’dan Oğuzhan Tokgöz ve Malkara’dan Hüsnü Çal olmak üzere üç antrenör görev aldık. Manisa’da yapılacak olan Anadolu Yıldızlar Ligi yarı final müsabakalarında da  ilimizi en iyi şekilde temsil ederek başarılı olacağımıza inanıyorum.İnşallah Manisa’da daha iyi dereceler elde edeceğiz. Ayrıca bizlere katkı ve destek veren herkese çok teşekkür ediyoruz.”diye konuştu.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10