Aziz Özkan emekliye ayrıldı

Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde Sağlık Memuru olarak görev yapmakta iken 2010 yılında Kapaklı Belediyesi'nde sağlık memuru olarak göreve başlayan Aziz Özkan 2011 yılında da Belediye Başkan Yar

Kapaklı 17.01.2017 20:01:00 0
Aziz Özkan emekliye ayrıldı

ÖZKAN’IN YERİNE PEKTAŞ ATANDI

 

Aziz  Özkan’dan boşalan Belediye Başkan Yardımcısı kadrosuna ise dün, İmar ve Şehircilik Müdür V. olarak görev yapan Mehmet Selim Pektaş atandı. Mehmet Selim Pektaş'ın hem İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün hem Başkan Yardımcılığı görevinin hem de İmar ve Şehircilik Müdür Vekilliği görevini bir arada yürüteceği bildirildi.

 

HİZMETLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR ETTİ

 

Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı Aziz Özkan’ın emekliye ayrılmasıyla ilgili konuşan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı   “Çalışma yaşamında huzurlu, sağlıklı ve görevini en iyi şekilde yerine getirebilmek çok önemlidir. Kendisi çok düzgün, görevini en iyi şekilde yerine getirebilme adına çalışmalarını sürdürmüş bir arkadaşımızdır. Kendisiyle her zaman uyumlu bir şekilde çalıştık. Devlet anlayışını en güzel şekilde sürdürmüştür. Kendisine hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum, şahsıma ve belediyeye her zaman destek olmuştur. Böyle çalışkan arkadaşlar ile çalışmak benim için de ayrıca bir gurur. Aziz Bey'e bundan sonraki emeklilik hayatında başarılar diler, sağlıklı, mutlu bir ömür diler, tekrar hayırlı olmasını temenni ederim.'' dedi.

 

İŞİNİ SEVEN KADROYLA ÇALIŞTIK

 

Emekliye ayrılan başkan yardımcısı Aziz Özkan ise Kapaklı  Belediyesi’nde huzurlu bir altı yıl geçirdiğini söyleyerek, “Altı yıllık görev süremizde başta başkanımız olmak üzere tüm arkadaşlarımızla uyumlu bir çalışma dönemimiz oldu. Bunu da başkanımıza borçluyuz. Başkanımız işini çok iyi bilen ve seven, işini takip eden, vatandaşa hizmeti ibadet sayan bir insan. Böyle bir başkan çok az bulunur. Müdürlerimizde tecrübeli ve hepsi de çok kaliteli. Belediyemizde işini seven ve iyi yapan bir kadroyla çalıştık. Böyle bir başkanla ve sizlerle çalıştığım için çok mutluyum. Hepiniz hakkınızı helal edin.’’ şeklinde konuştu.

 

Haber / Sevim BOZKURT


0282 726 91 91
0282 747 65 10