Üçüncüsü Çerkezköy'de yapıldı

Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, önceki gün saat 13:00'te Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban'ı makamında ziyaret etti. 1 Aralık'ta Resmi Gazete'de yayınlanan Kaymakam ve Vali YardımcılarınÄ?

Çerkezköy 18.01.2017 20:05:00 0
Üçüncüsü Çerkezköy

MUHTARLARLA TOPLANTI YAPILDI

 

Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban ile bir saat süren görüşmesinin ardından saat 14.00’de Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Polisevi’ne geçen Vali Ceylan, burada ‘’Muhtarlarla Buluşma Toplantıları”nın üçüncüsünü gerçekleştirdi. Toplantıya Vali Ceylan'ın yanı sıra, Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, İl Mahalli İdareler Müdürü Aysel Erkmen, İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan, İlçe Jandarma Komutan Vekili Başçavuş Fevzi Bayram, İlçe Yazı İşleri Müdürü Muhteber Kuralay ve muhtarlar katıldı.

 

EN ÖNEMLİ SORUNUMUZ EĞİTİM VE OKUL

 

Vali Ceylan, toplantıda yaptığı konuşmasında, "Muhtarlarımızla üçüncü toplantımızı Çerkezköy İlçemizde yapıyoruz. Amacımız hem tanışmak hem de sıkıntılarınızı ve sorunlarınızı dinleyip görüşlerinizi almak. Muhtarlarımız bizim elimiz ayağımızdır. Çerkezköy ilçemiz nüfus artışının en yoğun olduğu ilçemiz. En önemli sorunumuz eğitim ve okul, okul ihtiyacını gidermek için önümüzdeki dönemde planlamalarımız var. Eğitimin dışında uyuşturucu ile mücadele diğer öncelikli konularımızdandır. Bu konuda muhtarlarımızın desteği çok önemlidir. Muhtarlarımızın mahallelerinde güvenlikle ilgili hissettikleri bir sorun varsa emniyet birimleri ve jandarma ile irtibatlı olmalarını istiyoruz. Katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum.’’ ifadelerine yer verdi. Toplantı, muhtarların mahallelerin sıkıntılarını, ihtiyaçlarını ve vatandaşların taleplerini Vali Ceylan'a ve yetkililere iletmesiyle devam etti.

 

Haber / Pınar SANCAR


0282 726 91 91
0282 747 65 10