Doğanspor'un hedefi 3 puan

Tekirdağ Birinci Amatör lig B grubu lideri Çerkezköy Doğanspor, Pazar günü  Saray Sahasında Büyükyoncalıspor ile karşı karşıya geleceği mücadeleye sıkı bir şekilde hazırlanıyor. 

19.01.2017 19:47:00 0
Doğanspor

LİDERLİĞİMİZİ DAHA DA PEKİŞTİRMEK İÇİN HEDEFİMİZ MUTLAK GALİBİYET

 

Çerkezköy Doğanspor Kulübü Başkanı Kazım Asbaş, Pazar günü Saray’da oynayacakları Büyükyoncalıspor karşısında her maçta olduğu gibi hedeflerinin 3 puan almak olduğunu söyledi. Asbaş, “Şampiyonluğa oynayan bir ekip olarak Büyükyoncalıspor karşısında da  hedefimiz mutlak galibiyet ve 3 puandır. Namağlup liderliğimizi bu maçta da devam ettirmek istiyoruz. Büyükyoncalıspor güçlü bir ekip olması nedeniyle biz de önlemimizi aldık ve sahada ona göre bir mücadele yapacağız. Özellikle en yakın takipçimizle aramızdaki puan farkını beşe çıkartmışken bu karşılaşmada beraberlik bile bize yakışmaz.”dedi.

 

MAÇLARIMIZI FİNAL HAVASINDA OYNUYORUZ

 

Asbaş, “Bu yıl hedefimize ulaşmamız için her maçımızda olduğu gibi bu müsabakada final maçı havasında oynamaya devam edeceğiz. Sporcularımızı lideriz diye rehavete kapılmamaları konusunda da uyarıda bulunduk. Sahaya mutlak galibiyet için çıkıp güzel oyunumuzu sergileyeceğiz. Sporcularımızı da hata yapmamaları konusunda uyardım.  He zaman olduğu gibi bu karşılaşmada da bize yakışan centilmenliğimizi göstereceğiz ve güzel oyunumuzu sergileyeceğiz. Bu karşılaşmadan alacağımız 3 puan liderliğimizi daha da pekiştireceği gibi şampiyonlukta önemli bir engeli daha devirmiş olacağız.”diye konuştu.  

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10