Kulakların pası silindi

Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü'nün kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında öneki akşam saat 19:30'da dünyaca ünlü Türk perküsyon sanatçısı Burhan Öçal ve Ã

Çerkezköy 19.01.2017 19:52:00 0
Kulakların pası silindi

KONUKLARI KAPIDA KARŞILADI

 

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler geceye katılan konukları girişte karşıladı. Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Konferans Salonu'nda düzenleyen geceye; Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Hacı Ünal, Çerkezköy Emniyet Müdürü Murat Ogan, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Taha Ülker ÇOSB Yönetim Kurulu Yedek Üyesi Saim Buyruk ve ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan, Çerkezköy CHP İlçe Başkanı Engin Camcı, hakimler, savcılar, sanayiciler, STK temsilcileri, Çerkezköy ve Kapaklı’dan yüzlerce vatandaş katıldı.

 

DÜNYACA ÜNLÜ ESERLER SESLENDİRİLDİ

 

Dünyaca ünlü Türk perküsyon sanatçısı Burhan Öçal ve Çellistanbul’un anlattığı fıkralarla ve esprilerle izleyenleri güldürdüğü gecede Mozart, Ernesto Nazarin gibi dünyaca ünlü bestekarların eserleri seslendirildi. Burhan Öçal'ın darbukada 9/8'lik perküsyon performansı ile izleyenlere kendini hayran bıraktığı gecede, şehitler anısına ağır ritimlerle ortaya koyulan eser duygu dolu anlar yaşattı.

 

ÇİÇEK TAKDİM EDİLDİ

 

Konser sonunda Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer, Çerkezköy Belediyesi Başkanı Vahap Akay ve ÇOSB Başkanı Eyüp Sözdinler tarafından Öçal ve Çellistanbul Grubu üyelerine çiçek takdim edildi. Öçal, çiçek takdiminin ardından yaptığı konuşmasında, Trakyalı olduğunu söyleyerek, "Trakya'ya böyle bir salon kazandırdığınız için sizlere teşekkür ederim. Buraya bir de kuyruklu piyano yakışır o zaman görün siz konserleri." dedi.

 

Haber / Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10