Tekirdağ'ın lezzetleri Meclis'e girdi

Meclis'te yaklaşık 1,5 aydan beri devam eden Anayasa değişikliği teklifi çalışmaları son buldu. Anayasa değişikliği teklifi çalışmalarının son gününde Anayasa Komisyonu Başkanı Mustafa

Tekirdağ 23.01.2017 00:01:00 0
Tekirdağ

ANAYASA DEĞİŞİKLİĞİ TEKLİFİ KABUL EDİLDİ

 

AK Parti'nin anayasa değişikliği teklifi, Meclisteki yaklaşık 1,5 aylık maratonunu tamamlayarak yasalaştı. Bu süreç içerisinde gecesini gündüzüne katan milletvekilleri, Anayasa teklifinin kabul edildiği son gün, en kalabalık ve yoğun günlerinden birini yaşadı.

 

TEKİRDAĞ’IN LEZZETLERİ MECLİSE İKRAM EDİLDİ

 

AK Partili vekiller seçim bölgelerine ait lezzetleri vekil arkadaşları ile paylaşarak ikramlarda bulundu. Anayasa Komisyonu başkanı Mustafa Şentop, Tekirdağ Milletvekilleri Mustafa Yel, Ayşe Doğan, Metin Akgün ve İl başkanı Cüneyt Yüksel ise yapmış oldukları organizasyonda Tekirdağ  yöresine ait Tekirdağ köftesi, peynir helvası, hayrabolu tatlısı ve piyazı yaklaşık  2 bin kişiden oluşan milletvekilleri ve meclis çalışanlarına ikram etti.

 

TEŞEKKÜR ETTİLER

 

AK Parti Tekirdağ il Başkan Yardımcısı Mestan Özcan tarafından hazırlanan organizasyonda Özcanlar köfte tarafından hazırlanan köfteler ve Tekirdağ’ın diğer yöresel yemekleri, aralarında Başbakan Binali Yıldırım ve Bakanların da bulunduğu akşam yemeğinde vekillere ikram edildi. Başbakan,  Milletvekilleri ve Meclis çalışanlarının; AK Parti Tekirdağ Milletvekillerine, İl Başkanına ve Özcanlar köfteye Tekirdağ'ın bu güzel lezzetlerini kendilerine tanıtıp ikram ettikleri için teşekkür ettiği öğrenildi.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10