Elektrik sobası az daha can alıyordu

Namık Kemal Bulvarı numara 84 adresinde meydana gelen yangında şans eseri ölen ya da yaralanan olmazken, Tunuslu bir ailenin oturduğu daire kullanılamaz hale geldi.

Çerkezköy 23.01.2017 10:34:00 0
Elektrik sobası az daha can alıyordu

YANGININ ELEKTRİK SOBASINDAN ÇIKTIĞI İDDİA EDİLİYOR

 

Dün saat 09.45 sularında meydana gelen yangın olayında, bir daire kullanılamaz hale geldi. Namık Kemal Bulvarı numara 84 adresinde bulunan Saadet apartmanının beşinci katında meydana gelen yangın iddiaya göre şu şekilde gelişti; Tunuslu bir aileye ait olduğu iddia edilen dairenin salon kısmında bulunan elektrik sobasının kanepe üzerine düşmesiyle yangın çıktı.

 

KISA SÜREDE KONTROL ALTINA ALINDI

 

Yangının meydana geldiği esnada evde bulunan anne Leyla Abbasi (35), oğlu 12 yaşındaki Resten Mekni ile 1 yaşındaki kızı Lemis Demir’i güçlükle dışarı çıkarırken, olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri kısa sürede yangını kontrol altına alarak soğutma çalışması gerçekleştirdi. Yangın olayının ardından TREDAŞ ve Doğalgaz ekipleri de olay yerine sevk edilerek gerekli tedbirler alındı.

 

AİLE HASTANEYE KALDIRILDI

 

Anne ve iki çocuğu kontrol amaçlı 112 sağlık ekiplerinin yaptıkları ilk müdahalenin ardından Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yangının ardından paniğe kapılan apartman sakinleri evlerini boşaltırken, İtfaiye ekipleri ise çalışmalarını gerçekleştirdiği esnada meraklı kalabalıkta ellerine aldıkları cep telefonlarıyla yaşanan üzücü olayı tebessümle izleyerek kayıt altına aldılar.

 

VATANDAŞLARIN TEPKİSİNE NEDEN OLDU

 

Bir vatandaş ise sosyal medya hesabı üzerinden canlı yayın yaparak itfaiye ekiplerini kötülerken, vatandaşlar tarafından da tepkiyle karşılandı. Hastaneye kaldırılan anne ve çocuklarının sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, yangınla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10