Tarımın sorunlarını Bakanlıkta anlattılar

Tekirdağ Ziraat Odası başkanları, önceki gün Ankara'ya giderek Tekirdağ İl genelindeki tarımın sorunlarını Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakan Yardımcısı Mehmet Daniş'e iletti. YaklaÅ?

Tekirdağ 25.01.2017 20:31:00 0
Tarımın sorunlarını Bakanlıkta anlattılar

ODA BAŞKANLARINA AK PARTİ İL BAŞKANLARI DA EŞLİK ETTİ

 

Çerkezköy Ziraat Odası Başkanı Hasan Toprak, “Tekirdağ Ziraat Odası başkanları olarak, Hayrabolu’dan Bülent Can, Süleymanpaşa’dan İmdat Saygı,Çorlu’dan Recep Şişman,Malkara’dan Saim Özden,Saray’dan İbrahim Çınar,Muratlı ‘dan Ender Borucu ve Şarköy’den Ömer Düzgen ile birlikte Tekirdağımızın il genelindeki tarımla ilgili sorunlarını Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’na iletmek için Ankara’ya gittik.Ziyaretimizde bizlere  AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel, AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler,AK Parti Edirne İl Başkanı İlyas Akmeşe,AK Parti Çanakkale İl Başkanı Yeşim Karadağ ve Türkiye Süt Üreticileri Başkanı Tevfik Keskin de eşlik etti. Tarımdaki sıkıntılarımızın dile getirilmesinde ve çözümünde, il başkanlarımız da bizlere destek verdi.”dedi.

 

TARIM SORUNLARINI DANİŞ’E İLETTİK

 

Hasan Toprak, “Tekirdağımızın tarım sorunlarını Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakan Yardımcısı Mehmet Daniş’e ilettik. İki saat süren görüşmemizde tüm oda başkanları Tekirdağ bölgesinde tarımda yaşanan sorunları ve bu sorunlarla ilgili çiftçinin yaşadığı sıkıntıları tek tek dile getirerek, bir an önce çözüme kavuşturulmasını talep etti.Bizleri tek tek dinleyerek not alan Bakan Yardımcısı Mehmet Daniş, Tekirdağ’ın tarım sorunlarının  çözüme kavuşması için yapılacak planlamaların, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik’le görüşerek çözüme kavuşturulacağını ifade etti.”diye konuştu

 

MAZOT VE GÜBRE DESTEKLEMELERİ ŞUBAT AYININ SON HAFTASI ÖDENECEK

 

Toprak, “Tekirdağ Ziraat Odası başkanları olarak ilimiz tarım sorunlarını ilettiğimiz Bakan Yardımcısı Mehmet Daniş’in, sıkıntı ve sorunların çözümlenmesi için gerekenin yapılacağını ifade etmesinden sonra Hayrabolu oda başkanımız Bülent Can, mazot ve gübre desteklenmelerinin ne zaman ödeneceğini sordu. Bakan Yardımcısı Daniş, çiftçimize mazot ve gübre desteklemelerinin Şubat ayının son haftasında ödeneceği müjdesini verdi.”dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10