Malkara 14 Kasımspor'da hedef farklı galibiyet

Tekirdağ Birinci Amatör lig A Grubu'nda namağlup lider Malkara 14 Kasımspor bu hafta kendi saha ve seyircisi önünde grupta düşme hattında kritik durumda olan 8. sıradaki Muratlı Halk Eğitimspor'u konuk ede

26.01.2017 19:35:00 0
Malkara 14 Kasımspor

FARKLI GALİBİYET İÇİN MÜCADELE EDECEĞİZ

 

Malkara 14 Kasımspor Antrenörü Ergun Uncuoğullarından, yaptığı açıklamada ligin son iki maçında da sahadan galip ayrılmak istediklerini ve ligi sezon başından beri nağmalup olarak sürdürdükleri liderliklerini de namağlup olarak ilan etmek istediklerini söyledi.Uncuoğullarından, “Malkara 14 Kasımspor olarak bu yıl kaliteli ve tecrübeli oyunculardan oluşturduğumuz güçlü bir kadro ile şampiyonluk hedefimizle sezona başladık.Sezonun ilk maçı ile birlikte galibiyet serilerimizi ligin bitimine iki hafta kala devam ettiriyoruz.Lig başından bu yana oynadığımız 15 maçımızda da hiç yenilgi yüzü görmedik ve 15 galibiyet aldık.Beraberliğimiz ve mağlubiyetimiz yok.Rakip filelere toplam 59 gol atarken 15 maçta da toplam 5 gol yedik. Ve şu an 45 puanla namağlup olarak grubumuzda liderliğimizi sürdürüyoruz. Pazar günü kendi saha ve seyircimiz önünde grubumuzun düşme hattı üzerinde düşme ihtimali olan ve bu nedenle düşme olasılığı yönünde kritik olan 8. sıradaki Muratlı Halk Eğitimspor’u kendi sahamızda ağırlayacağız. Bu müsabakada da hedefimiz farklı galibiyet almak. Rakibimizin durumu kritik olması nedeniylede katı defans yapacağını ve puan almak için mücadele edeceğini de biliyoruz. Ama biz her şeye rağmen sahaya mutlak galibiyet için çıkıp en iyi şekilde futbolumuzu oynayarak galip gelmek için mücadele edeceğiz.”dedi.

 

TARAFTARLARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ

 

Ergun Uncuoğullarından, maçlarda taraftarların kendilerini yalnız bırakmadığını ve hava koşulları ne olursa olsun devamlı maçlarda takımlarına destek verdiğini de belirterek, “Bu yıl Malkara 14 Kasımspor olarak altın yıllarımızdan birini yaşıyoruz.Her şeyden önce bu yıl başı oynayan iyi bir kadro oluşturan Kulüp başkanımıza ve yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ediyoruz.Ayrıca bir antrenör olarak  şahsıma iyi bir çalışma ortamı sağladıkları için de teşekkür ediyorum.  Öte yandan tüm hava koşullarına rağmen tüm iç ve dış maçlarımızda bizleri yalnız bırakmayan ve takımlarının başarısında büyük katkısı olduğuna inandığım taraftarlarımıza da desteklerinden dolayı şansım ve futbolcu kardeşlerim adına çok teşekkür ediyorum.Biz Malkara 14 Kazımspor olarak Malkara halkımızla tam bir birlik ve beraberlik içerisinde bütünleşmiş bir kulübüz.Bu nedenle başarı yalnız kulübümüz için olmayacak tüm Malkara halkının başarısı olacaktır.Bu nedenle takımımıza katkısı  olan ve destek veren herkese bir kez daha teşekkürü borç biliyorum. Pazar günü kendi sahamızda oynayacağımız Muratlı Halk Eğitimspor maçına tüm Malkara halkımızı bekliyoruz.”diye konuştu.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10