Manzara içler acısı

İşletmesi Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'ne ait olan Gümrük TIR parkının çamur deryasına dönmesi gümrük çalışanları kadar yurt dışından gelen TIR şoförlerini de canından bez

Tekirdağ 26.01.2017 19:42:00 0
Manzara içler acısı

ÇALIŞMA YAPILMIYOR

 

Gümrük TIR parkının girişi ve iş kısmında yağışlarla birlikte oluşan çamur deryası gümrük çalışanları kadar TIR şoförlerini de isyan etme noktasına getirdi. TIR parkının işletmesi Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nde bulunurken, hem gümrük çalışanları hem de TIR şoförleri park içinde herhangi bir çalışma yapılmamasına tepki gösteriyor.

 

AVRUPA’YA REZİL OLDUK

 

Yağmur ya da kar yağışının ardından parkın içi balçık halinde çamur deryasına dönüşürken, çalışanlar kadar TIR şoförleri de yetkilileri göreve davet ederek, biran önce duruma el atılarak gerekli çalışmaların yapılması gerektiği ifade ettiler. Birçok gümrük çalışanı ise kötü görüntüden dolayı serzenişte bulunarak ortaya çıkan manzara karşısında adeta Avrupa’ya rezil olduklarını belirttiler.

 

KIZILPINAR ÜVEY EVLATLIKTAN ÇIKSIN ARTIK

 

Diğer yandan Kızılpınar Mahallesi sakinleri de ara sokakların yanı sıra ana arterlerdeki köstebek yuvası haline gelen ve çamur deryasından geçilmeyen yollardan artık bıktıklarını ifade ederek, gerekli çalışmalar için artık atağa geçilmesi gerektiğini söylediler. Hemen hemen her gün Kızılpınar Mahallesi’nin yollarıyla alakalı olarak Whatsapp ihbar hattımıza gelen mesaj ve fotoğraflarda, artık Kızılpınar mahallesinin üvey evlat konumundan çıkması gerektiği ve gerekli önlemlerin alınması adına gözle görülür bir çalışma yapılması gerektiği belirtildi.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10