Albayrak: Kapaklı yatırım almaya devam edecek

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Kapaklı Samsun Havzalılar Derneği'nin düzenlediği 2. Tirit(Geleneksel Yemek) Gecesine katıldı. Gecede konuşan Başkan Albayrak, ''KapaklÄ?

Kapaklı 30.01.2017 19:40:00 0
Albayrak: Kapaklı yatırım almaya devam edecek

KATILIM YOĞUN OLDU

 

Dernek Başkanı Zalif Çavdar'ın ev sahipliğinde Kapaklı'da bir düğün salonunda gerçekleştirilen 2. Tirit gecesine Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer'in yanı sıra Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, Tekirdağ Milletvekilleri Candan Yüceer, Metin Akgün, Havza Belediye Başkanı Av. Murat İkiz ile siyasi parti temsilcileri ve birçok davetli katıldı.

 

KAPAKLI EN BÜYÜK YATIRIMI ALAN İLÇELERİMİZDEN

 

Gecede yaptığı konuşmasında Kapaklı nüfusunun yüz bini geçtiğini söyleyen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Kapaklı Belediye Başkanımız ve Belediye Meclis Üyelerimiz Kapaklı’nın sorunlarını Büyükşehir Belediye Meclisine getirip birlik beraberlik içerisinde mecliste savunuyorlar, kendilerine teşekkür ediyorum. Kapaklı Büyükşehir Belediyesinden en büyük yatırımları almaya devam edecektir. Şu ana kadar 65 milyon lira ile Kapaklı en büyük yatırımı alan ilçelerimizdendir. Bu hizmetler devam edecektir, Kapaklı, Çerkezköy gibi 81 ilin mozaiği durumundadır. Burada da kültür birlikteliği olması gerekiyor, gelen derneklerimiz kendi kültürünü kendi, geleneklerini devam ettiriyor. Bizim geleneklerle birleştirerek Türkiye'nin gerçek mozaiğini oluşturuyorlar. Biz de buraya 30 milyon değerinde büyük bir  Kültür Sarayının temelini attık, yapımı devam ediyor .Bu hizmetlerimiz bundan sonra da devam edecektir." dedi.

 

BİRLİK BERABERLİĞE EN BÜYÜK İHTİYAÇ DUYDUĞUMUZ ZAMANDAYIZ

 

Samsunluları da Tekirdağlı hemşerilerinden hiçbir zaman ayırt etmediklerini ve bağrına bastıklarını söyleyen Albayrak, ‘’ Şu an birlik beraberliğe en büyük ihtiyaç duyduğumuz zamandayız. Güzel günlerde beraber olalım, birlik içerisinde Türkiye'yi, ileriye götüreceğimize ve Samsunlular ile Havzalıların da bunun temel taşı olacağına inanıyorum.’’ dedi.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10