Hırsızların yurduna hırsız girdi

15 Temmuz kanlı darbe girişimin ardından FETÖ/PDY'ye ait olduğu öğrenilen ve Kanun Hükmünde Kararname ile Hazineye devredilen Bağlık Mahallesi Derin Sokak üzerindeki öğrenci yurduna hırsız girdi.

Çerkezköy 30.01.2017 19:49:00 0
Hırsızların yurduna hırsız girdi

YURT HAZİNEYE DEVREDİLMİŞTİ

 

Bağlık Mahallesi Derin Sokak üzerinde bulunan ve FETÖ/PDY üyeleri tarafından kaçak eğitim yapıldığı için 15 Temmuz kanlı darbe girişiminin ardından KHK ile Hazineye devredilen öğrenci yurduna kimliği belirlenemeyen hırsız yada hırsızlar girdi. Darbe girişiminin ardından öğrenci yurdunun giriş kapısı mühürlenmiş ve tutanaklar tutularak hazineye devredilmişti.

 

EKİPLER İNCELEME YAPARAK DELİL TOPLADI

 

Uzun süredir kullanılmayan öğrenci yurdunun giriş katında bulunan camın açık olduğunu fark eden vatandaşlar durumu emniyet güçlerine bildirirken, olay yerine gelen İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri ile Olay Yeri inceleme ekipleri gerekli incelemeleri yaparak delil topladı. İddiaya göre öğrenci yurdu kapatılmadan önce içeride bulunan televizyon, iki adet kamera ve kayıt cihazının hırsız yada hırsızlar tarafından çalındığı ifade edildi.

 

SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR

 

Emniyet güçleri yaptıkları incelemenin ardından binaya yangın merdiveninin hemen yanında bulunan camdan giren şahıs yada şahsıların yakalanması için çalışma başlattı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10