Çalışmalar bitmek üzere

Çerkezköy Belediyesi'nin ilçe güvenliği için başlattığı ve geçtiğimiz aylarda ihalesi yapılan MOBESE çalışmalarının hızla devam ettiği belirtildi. Konuyla ilgili açıklama yapan Ã??

Çerkezköy 1.02.2017 20:24:00 0
Çalışmalar bitmek üzere

MOBESE BİNASI 5 AY SONRA FAALİYETE GEÇECEK

 

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, ilçe genelinde MOBESE çalışmalarının bitmek üzere olduğunu ve  MOBESE’lerin ilçe genelinde tamamlanıncaya kadar Çerkezköy Belediyesi’nin Hayri Batur caddesindeki mezbahanın yanına  MOBESE takibi için kuracağı konteynır binanın  önümüzdeki hafta tamamlanarak faaliyete geçeceği belirtti. Başkan Akay,  BSH yanındaki Kamyon garajı yanına yapılacak olan MOBESE binasının da 5 ay sonra faaliyete geçeceği bilgisini verdi.

 

6 YOL KAVŞAĞI DÜZENLENECEK VE TRAFİK IŞIKLARI KONULACAK

 

Başkan Vahap Akay, “Hükümet Caddesinde sürdürülen yol genişletme çalışmaları ve yaya kaldırım çalışmaları tamamlandıktan sonra ilçe trafiğinin en yoğun yerlerinden olan altı yol kavşağında da yeni bir düzenleme yapacağız ve buradaki döner kavşak biraz daha büyütülecek ve trafik akışının daha sağlıklı işlemesi bakımından da Trafik sinyalizasyon sistemi kurulacak.”açıklamasında bulundu

 

Haber / Seyit SÜREN 


0282 726 91 91
0282 747 65 10