Para babalarının insana verdiği değer!

Karaağaç Mahallesine istenilen ATM'lerle alakalı olarak son olarak Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı yaptığı açıklamada 9 bankaya gerekli dilekçelerini verdiklerini ifade etmişti. Yapılan açÄ

Kapaklı 2.02.2017 22:02:00 0
Para babalarının insana verdiği değer!

İLK AÇIKLAMA MUHTAR ÖZHAN’DAN GELMİŞTİ

 

Karaağaç Mahallesi halkı bankalara ait ATM beklerken, ilk olumsuz cevap Vakıfbank’tan geldi. İlk olarak Kazımkarabekir Mahallesi Muhtarı Çetin Özhan, Karaağaç mahallesine biran önce ATM yapılmasını gerektiğini belirterek Ziraat Bankası’na gerekli çalışmalar yapılması için dilekçe yazdığını ifade etmişti.

 

9 BANKAYA DİLEKÇE YAZILMIŞTI

 

Çetin Özhan’ın ardından gazetemize açıklamalarda bulunan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı da 9 bankaya gerekli dilekçeleri yazdığını ifade ederek, “Yazılarımızı tüm bankalarımıza yazdık. İlgili müdürlük merkezlerine yollayacaklarını ilettiler. Fakat hala daha bir sonuç alamadık.  Konuyu yakından takip etmeye devam edeceğim ve O ATM’ler Karaağaç’ımıza gelecek” açıklamasında bulunmuştu.

 

MAHALLEYİ İLÇE OLARAK LANSE ETMELERİNE RAĞMEN ATM’Yİ ÇOK GÖRDÜLER

 

Gelinen son noktada ilk olumsuz cevap Vakıfbank’tan geldi. Vakıfbank Kapaklı Şubesi tarafından Kapaklı Belediyesi’ne gönderilen yazıda, “Karaağaç İlçesine ATM kurulum talebiniz Genel Müdürlüğümüze iletilmiş olup, mevcut nüfus ve tahmini işlem sayıları dikkate alınarak ATM kurulumunun şu an için uygun görülmediği bilgisi tarafımıza iletilmiştir.” denildi. Gelen yazıda Karaağaç’ın mahalle olduğunu unutan yetkililer, gönderdikleri yazıda Karaağaç’ı ilçe olarak değerlendirmelerine rağmen bir tane ATM’yi çok gördüler.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10