Enver Bayram 20 yıl sonra baba olmanın mutluluğunu yaşıyor

Çerkezköy Belediye Meclisi Üyesi ve Çerkezköy Samsunlular Derneği Başkanı Enver Bayram  ve eşi Suna Bayram çiftinin önceki gün Optimed Hastanesi'nde 3 kilo 200 gram ağırlığında nur topu gibi d

Çerkezköy 5.02.2017 16:12:00 0
 Enver Bayram 20 yıl sonra baba olmanın mutluluğunu yaşıyor

 

 

İLK HAYIRLI OLSUN TEBRİĞİNE BELEDİYE BAŞKANI AKAY GİTTİ 

 Çerkezköy Belediye Meclisi Üyesi ve Samsunlular Dernek Başkanı Enver Bayram  ve eşi Suna Bayram’ın  Ali Yahya ismini verdikleri  erkek çocukları  önceki gün  Optimed Hastanesi’nde 3 kilo 200 gram ağırlığında dünyaya geldi. Evliliğinin 20. yılında baba olmanın mutluluğunu yaşadığını belirten Enver Bayram, başarılı bir doğum yaptıran doktora, ekibine ve hastane yönetimine  teşekkür etti. Doğumdan sonra  ilk hayırlı olsun ziyaretine gelenlerin başında Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ve eşi Güliz Akay  olduğunu söyleyen Bayram, Başkan Akay’ın hoş geldin bebek paketi hediye ettiğini belirtti belirtti.

ALLAH HERKESİ ÇOCUK SAHİBİ YAPSIN

Enver Bayram, “Allah herkesi çocuk sahibi yapsın. Yıllarca çocuk hasreti çektik ve sonunda muradımıza erdik. Çocuğumuzun dünyaya gelmesi ile birlikte dünyalar bizim oldu. Gerçekten evlat sevgisini insan kendi evladını kucağına alınca çok daha iyi hissediyor. Bizleri çocuk sahibi yapan Rabbime binlerce teşekkür ediyorum. Gerek telefonla gerek çiçek göndererek hayırlı olsun temennisinde bulunan ve tebrik eden herkese ayrı ayrı çok teşekkür ediyoruz. Yıllarca evlat hasreti çektik ve evliliğimizin 20. yılında Ali Yahya ismini verdiğimiz evladımız dünyaya geldi. Çocuk hasretimiz son buldu. Ömrümüz olduğu sürece onu en iyi şekilde yetiştirerek ailesine vatanına hayırlı bir evlat olması için elimizden gelenin en iyisini yapacağız.” dedi.

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10