Onların oynayıp sevinmesi bize yeter

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi'ne iki adet akülü tekerlekli sandalye hediye edildi. Törende konuşan ÇTSO Meclis Başkanı Taha Ülker, â€?

Çerkezköy 7.02.2017 20:25:00 0
Onların oynayıp sevinmesi bize yeter

TOPLANTI ÖNCESİNDE BİR ARAYA GELDİLER

 

Akülü tekerlekli sandalyeler ÇTSO Meclis toplantısı öncesinde teslim edilirken, dernek başkanı Hayrettin Çetinkaya, kendilerine sürekli destek olan ÇTSO yönetimine teşekkür ederek, yaşadıkları sıkıntılar ile karşılaştıkları zorluklar hakkında bilgilendirmede bulundu.

 

ARKADAŞLARIMIZI ENGELSİZ HALE GETİRİYORUZ

 

ÇTSO Meclis Başkanı Taha Ülker ise yaptığı konuşmada, “Bizleri ziyarete gelen TSD Çerkezköy Şubesi üyelerine çok teşekkür ediyorum. Son derece gurur duydum. Koca İzmir ilinde 25 yıldır yaşıyorum ve böyle bir şey ile karşılaşmamıştım. Engeli ifadesini söylemeye gerek yok ve artık arkadaşlarımızı engelsiz hale getiriyoruz. Bunlar da sizlerin ve STK’ların çalışmaları ile oluyor” dedi.

 

ONLAR OYNAYIP SEVİNSİNLER BU BİZE YETER

 

Ülker konuşmasının sonunda ise, “Biz esasında böyle bir toplulukta bir şey sunmak istemiyorduk ama siz teşekkür etmek için geldiniz ve tesadüfen sayın vekilimizde sizden sonraki yapacağımız görüşmeme de bize destek olmak için geldi. Orada da güzel bir konuyu dile getireceğiz. İki tane akülü sandalyenin verilmesi ve bu giysilerin verilmesi karınca kararınca ufak şeylerdir. Bunların devam etmesini arzu ederiz. Bunların dile getirilmesine gerek yok. Onlar oynayıp sevinsinler bu bize yeter. Biz size çok teşekkür ederiz.” ifadelerine yer verdi.

 

ÇALIŞMALARINI YAKINDAN TAKİP EDİYORUZ

 

Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Dt.Ayşe Doğan ise yaptığı konuşmada, “Cenabı Allah bizleri yine güzel bir olayda bir araya getirdi. ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanımız ve Meclis başkanımız yapılan bu hayır işlerini basına duyurmadan gayet mütevazi bir şekilde yapacaklardı ki sizler sürpriz yaparak geldiniz. Herkesin vesile olmasına sizler de imkan tanımış oldunuz. Belki imkanı olup da aklına gelmeyen insanlar da olabilir. Bu da reklam değil bence, ona vesile kılmak için güzel bir araçtır. Biz Hayrettin başkanımız ve ekibiyle gurur duyuyoruz. Yaptıkları çalışmaları yakından takip ediyoruz.” diye konuştu.

 

RABBİM BÜTÇELERİNE BEREKET VERSİN Kİ DAHA ÇOK KATKI SUNSUNLAR

 

TSD Çerkezköy Şubesinin yaptığı çalışmaların Türkiye genelinde mutlulukla karşılandığını sözlerine ekleyen Milletvekili Doğan, “Burada yapılan çalışmalar, tecrübeler, yaşadığınız sıkıntılar Türkiye genelinde proje halinde sunuldu ve çok mutlulukla karşılandı. ÇTSO yönetimine çok teşekkür ediyorum. Ne zaman hayır işi olsa hep yanımızda oldular. Eğitime destek verdiler. Rabbim onların bütçesine bereket versin ki daha çok katkıda bulunsunlar.” dedi.

 

ÇİÇEK TAKDİM EDEREK TEŞEKKÜRLERİNİ SUNDULAR

 

Yapılan konuşmaların ardından iki adet akülü tekerlekli sandalye TSD Çerkezköy Şubesine teslim edildi. Törenin sona ermesinin ardından ÇTSO yönetimi Meclis toplantısına geçerken, TSD Çerkezköy Şubesi yönetimi toplantı sonunda Meclis salonuna gelerek tüm üyelere çiçek takdim ederek kendilerine destek olan ÇTSO yönetimine teşekkürlerini sundular.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10