Başkan Akay, Doğanspor yöneticileriyle yemekte bir araya geldi

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay önceki gün Çerkezköy Doğanspor yöneticilerinin davetlisi olarak öğle yemeğinde Doyum Restaurant'ta yöneticilerle bir araya geldi.

8.02.2017 20:15:00 0
 Başkan Akay, Doğanspor yöneticileriyle yemekte bir araya geldi

BAŞKANIMIZA SPORA VE SPORCUYA VERDİĞİ DESTEK İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUZ

 

Çerkezköy Doğanspor Kulübü As Başkanı Sabri Asbaş, yemekte yaptığı konuşmada, “Genç ve çalışkan Çerkezköy Belediye Başkanımız Vahap Akay’a sporcuya ve spora verdiği destek için Çerkezköy Doğanspor Kulübü yönetimi olarak teşekkür ediyoruz.Belediye başkanımız Akay’ın, ilçemizde sporun daha iyi yerlere gelmesi için imkanlar nispetinde elinden geldiğince katkı ve destek vermeye çalışması sporun her dalındaki sporcularımızı spora karşı büyük ölçüde teşvik etmektedir.Gönül ister ki imkanlar daha çok olsun ve desteği de bir o kadar daha fazla olsun.Bugün yönetim kurulu olarak kendi aramızda verdiğimiz yemekte başkanımızın da yanımızda olmasını istedik ve kendisini yemeğe davet ettik.Sağ olsunlar bizleri kırmayarak yemeğe icabet gösterdiler.”dedi.

 

HER ZAMAN SPORCULARIMIZA VE SPORUMUZA DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK

 

Başkan Vahap Akay da ilçe sporunun kalkınması için belediye imkanları nispetinde katkı ve destek verdiğini ve bu desteğin devam edeceğini belirterek, “Bir Çerkezköy Sevdalısı olarak ilçemizin her alanda daha iyi yerlere gelmesi için çalışıyoruz. Son yıllarda ilçemizde çeşitli spor dallarında başarıların arttığını görmek bizleri çok mutlu ediyor. Elde edilen bu başarılar yeterli midir.Değildir. Bir sanayi kenti olan ilçemizin spor dallarında da çok daha iyi yerlere gelmesi için elimizden gelen desteği ve katkıyı veriyoruz; vermeye de devam edeceğiz.”diye konuştu.

 

ÇERKEZKÖY DOĞANSPOR’UN ŞAMPİYONLUĞU BİZLERİ GURURLANDIRDI

 

Başkan Akay Çerkezköy Doğanspor’un ligin bitimine iki hafta kala şampiyonluğunu ilan etmesi üzerine de konuşarak, “Uzun yıllardan sonra tekrar liglere dönen ilçemizin efsane takımı Çerkezköy Doğanspor’un üç yıl gibi kısa bir sürede Süper Amatör Lige yükselmesi bizleri gururlandırdı. Bunun da ilçemizdeki sporun her geçen gün daha iyi yerlere geldiğinin bir göstergesi olduğuna inanıyorum. Temennim Çerkezköy Doğanspor bundan böyle çok daha iyi yerlere gelecektir ve  ilçemizi daha üst liglerde de en iyi şekilde temsil edecektir. Çerkezköy Doğansporumuza şimdiden Süper Amatör Ligte başarılar diliyorum.”dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10