ÇGVD'den Kaymakam Abban'a ziyaret

Çerkezköy'e Gönül Verenler Derneği yönetimi, Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban'ı makamında ziyaret ederek hem görevinde başarılar diledi, hem de derneğin faaliyetleri hakkında bilgilend

Çerkezköy 13.02.2017 20:47:00 0
ÇGVD

KAYMAKAM ABBAN’A ZİYARETLER DEVAM EDİYOR

 

İçişleri Bakanlığı’nın 1 Aralık 2016 tarihinde Resmi Gazete’de yayınladığı ‘’Kaymakam ve Vali Yardımcılarının Görev Yerlerinin Değiştirilmesine İlişkin Mülki İdare Amirleri Atama ve Yer Değiştirmesi Kararnamesi’’ ile Yalova Vali Yardımcılığından, Çerkezköy Kaymakamlığı’na atanan ve 18 Aralık 2016 tarihinde görevine başlayan Atilla Selami Abban’a ziyaretler devam ediyor. Kaymakam Abban’ın yeni ziyaretçileri ise Çerkezköy’e Gönül Verenler Derneği üyeleri oldu.

 

EĞİTİM İLE İLGİLİ KONULARI GÖRÜŞTÜLER

 

Çerkezköy’e Gönül Verenler Derneği Başkanı Murat Akay ve Dernek yönetim kurulu üyeleri ziyarette derneğin faaliyetlerinden bahsederek, eğitime verdikleri desteğin aralıksız devam edeceğini ifade ettiler. Yapılması planlanan eğitim ile ilgili konuların konuşulduğu ziyarette, dernek üyeleri kendilerini kabul eden Kaymakam Atilla Selami Abban’a teşekkürlerini sundular.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10