Lider fırsat tepti 2-2

Süper Amatör Lig'in 16.hafta karşılaşmasında 1911 Çerkezköyspor takımı Çorlu Kültürspor takımıyla karşı karşıya geldi. İlk devresi 1-0'lık skorla 1911 Çerkezköysporâ€

19.02.2017 17:43:00 0
Lider fırsat tepti 2-2

MÜSABAKA SAAT 13.00’DA BAŞLADI

 

1911 Çerkezköyspor takımı Süper Amatör Lig’in 16.hafta karşılaşmasında ligin iddialı takımlarından Çorlu Kültürspor’u konuk etti. Dün Mustafa Uğraş Stadı’nda saat 13.00’da başlayan karşılaşmaya temsilcimiz Sedat, Doğukan, Taner, Hayrullah, Sinan, Selçuk, Tezcan, Ali Rıza, Deniz, Hakan ve Onur ilk on biri ile başlarken, rakip Çorlu Kültürspor takımı ise Mücahit, Bülent, Ayhan, Gökhan, Yiğit, Vedat, Umutcan, Anıl ve Ogün ilk on biri ile başladı.

 

GOL PERDESİNİ DENİZ ARALADI

 

Müsabakaya başlayan taraf Çorlu Kültürspor takımı oldu. İlk dakikalar karşılıklı ataklarla geçilirken, baskılı oynayan taraf temsilcimiz oldu. Özellikle sol kanadı Hakan Tice ile kullanan temsilcimiz önemli pozisyonları cömertçe harcadı. Her iki takım da gol yollarında etkili olmaya çalışırken, tehlikeli bir pozisyonda ceza alanı içinde yerde kalan Deniz takımına penaltı atışı kazandırdı. Topun başına geçen Deniz şık bir vuruşla topu ağlara göndererek takımını 1-0 öne geçirmeyi başardı.

 

İLK DEVRE TEMSİLCİMİZİN ÜSTÜNLÜĞÜ İLE SONA ERDİ

Deniz golün ardından tribünlere giderek gol sevincini kulüp Başkanı Murat Narçın ile paylaştı. Golün ardından baskısını artıran temsilcimiz her iki kanadı da iyi kullanarak rakibine zor anlar yaşattı. Karşılaşmanın 38.dakikasında rakibiyle çarpıştıktan sonra sakatlanan Hayrullah oyundan çıkarken yerini Nail’e bıraktı. İlk yarının son bölümlerinde gelişen ataklardan gol sesi çıkmazken, temsilcimiz soyunma odasında 1-0’lık üstünlük ile girmeyi başardı.

 

VEDAT SKORA DENGE GETİRDİ

 

İkinci yarıya başlayan taraf temsilcimiz olurken, ilk yarıdaki oyunundan farklı bir oyun sahaya yansıtan Çorlu Kültürspor takımı beraberlik golüne 48.dakikada ulaşmayı başardı. Temsilcimiz rakip ceza alanı içinde geliştirdiği etkili atakta bir anda topu kaptırdı. Rakip takım oyuncuları hızla kontra atağa çıkarken, topla buluşan Özhan, sol kanattan ceza alanına yönelerek pasını arkadaşı Vedat’a çıkardı. Sedat’ı şık bir çalımla geçen Vedat meşin yuvarlağı boş kaleye göndererek skora denge getirdi.

 

OGÜN TAKIMINI ÖNE GEÇİREN GOLÜ KAYDETTİ

 

İkinci yarı daha etkili bir oyun sergileyen misafir takım 54.dakikada ikinci gole çok yaklaştı. Sedat ile karşı karşıya kalan Ogün’ün sert şutu farklı şekilde auta çıktı. Bu ataktan sonra Çorlu Kültürspor takımı birçok net gol pozisyonunu değerlendirmeyi başaramadı. Defans hattına zaman zaman hata yapan temsilcimiz 62.dakikada kalesinde ikinci golü gördü. Çorlu Kültürspor atağında ara pasını iyi takip eden Ogün kaleci Sedat ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda şık bir vuruşla topu ağlara gönderdi.

 

DENİZ İMKANSIZI BAŞARDI

 

Golden dört dakika sonra yeni bir atak tazeleyen konuk ekip, Ogün ile bir kez daha gole çok yaklaştı. Ogün kaleci Sedat ile yeniden karşı karşıya kaldığı pozisyonda bu sefer Sedat’ı geçmeyi başaramadı. Karşılaşmanın 82.dakikasında temsilcimizin geliştirdiği atata ceza alanı dışında topla buluşan Tezcan bekletmeden pasını Deniz’e gönderdi. Ceza alanı içi sol çaprazda topla buluşan Deniz, düzelterek çektiği sert şut direğin dibinden ağlarla buluştu.

 

DİREĞİN ÜZERİNDEN AZ FARKLA AUTA ÇIKTI

 

Golün ardından toparlanan 1911 Çerkezköyspor üst üste tehlikeli ataklar geliştirdi. Birçok net gol pozisyonunu cömertçe harcayan temsilcimiz adeta saç baş yoldurdu. 90.dakikada Deniz sağ kanattan kaleye yönelirken, korner çizgisi üzerinden yaptığı aşırtmaya Tezcan dokunamadı. Atağın devamında Tezcan’ın kullandığı korner atışında defans oyuncuları arasından iyi yükselen Sinan’ın vurduğu kafa vuruşu direğin üzerinden az farkla auta çıktı.

 

TEMSİLCİMİZ FIRSAT TEPTİ

 

Karşılaşmanın uzatma bölümlerinde temsilcimiz Sedat ile ofsayt atışı kullandı. Sedat’ın ceza alanı içine gönderdiği topu iyi takip eden Sinan topu yumuşatırken, Deniz’in çektiği röveşata az farkla auta çıktı. Oyunun son bölümlerinde Tezcan ile de net gol pozisyonunu değerlendiremeyen 1911 Çerkezköyspor takımı sahadan 2-2’lik beraberlikle ayrılarak önemli bir puan kaybı yaşamış oldu. Maçın ardından her iki takım oyuncuları da yaşadıkları puan kaybı yüzünden uzun süre saha ortasında oturdu.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10