Ayaz: Tekirdağ Yıldızlar Erkekler Takım halinde 2. Oldu

Manisa'da 17-19 Şubat Tarihlerinde yapılan Türkiye Yıldız Erkekler Taekwondo ligi yarı final müsabakalarında Tekirdağ Yıldız Erkekler Taekwondo Takımı 2 altın,3 gümüş ve 1 bronz madalya alarak ve t

20.02.2017 19:21:00 0
Ayaz: Tekirdağ Yıldızlar Erkekler Takım halinde 2. Oldu

BAŞARIYA KENETLENMİŞTİK

 

Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü ve Tekirdağ Yıldız Erkekler Taekwondo Takımı Antrenörü Vural Ayaz yarı final öncesi ekip olarak başarıya kilitlendiklerini ve bu yönde çok iyi bir  şekilde çalışarak hazırlandıklarını belirterek, “Manisa’da 17-19 Şubat tarihlerinde gerçekleşen Türkiye Yıldız erkekler Yarı Final müsabakalarına 12 ilden 220 sporcu katıldı. Tekirdağ ekibinde ilçemiz Çerkezköy’den 5 sporcu, Saray ilçemizden de 2 sporcu olmak üzere toplam ekibimiz 10 sporcu ile mücadele etti. Müsabakalar öncesi başarılı olmak için başarıya kenetlendik ve çalışmalarımızı aksatmadan sürdürdük. Ekip olarak da hedefimiz madalya idi. İki altın madalya daha alabilseydik  takım olarak birinci olacaktık.Ama sporda bazı şansızlıkların yaşanması nedeniyle insanlar bazen hedeflerine ulaşamıyor. Ancak takım halinde elde ettiğimiz ikinciliğin hem bizim için hem ilimiz için önemli ve büyük bir başarı olduğuna inanıyorum.Elde ettiğimiz ikincilik inanmışlığın ve azmin zaferidir.”dedi.

 

YARI FİNALDE TEKİRDAĞ TAKIMINDA ÇERKEZKÖY’DEN 5 SARAY’DAN 2 SPORCUMUZ YER ALDI

 

Antrenör Vural Ayaz, ‘’Manisa’da yapılan yarı final müsabakalarında  Tekirdağ Yıldız Erkekler Taekwondo Takımında Çerkezköy Şampiyonspor Kulübünden  5 Saray’dan da 2 olmak üzere toplam 7 sporcumuz ekipte yer aldı. Ekipte yer alan sporcularımız:33 kiloda Mecit Can Doğan,27 kiloda Alperen Ayaz,41 Kiloda Abdulkadir Öztürk,45 kiloda Raşit Beşli 49 kiloda Muammer Uzun,53 kiloda Oğuzkan Tokgöz ve 61 kiloda Ozan Toytoğlu. Takımın başında antrenör olarak ben ve Oğuz Tokgöz bulunduk.2 altın madalya,3 gümüş madalya ve 1 bronz madalya kazanarak üçüncü olduk ve bir başarıya daha imza atmanın haklı gururunu yaşıyoruz.” diye konuştu.

 

MUĞLA’DA DA BAŞARILI OLMAK İÇİN MÜCADELE EDECEĞİZ

 

Vural Ayaz Manisa’da yapılan Yarı final müsabakalarında takım halinde ikinci olan Tekirdağ Taekwondo Takımının Muğla’da yapılacak final müsabakalara katılmaya hak kazandığını ve finalde de ilk üçte yer almak için mücadele edeceklerini belirtti. Ayaz, “Tekirdağ Yıldız Erkekler Taekwondo takımı olarak Manisa’da yarı final müsabakalarında başarılı olarak 2.ligi elde edip Muğla’da yapılacak Final müsabakalarına katılmaya hak kazanmamızdan çok sevinçliyiz ve mutluyuz. Tekirdağımıza yine böyle güzel bir mutluluk yaşatmış olmamızdan  dolayı da ayrıca mutluluk duyuyoruz. İlimizin sesini Taekwondo sporunda da en iyi şekilde duyurduğumuza inanıyor ve ilimiz genelinde bu spor dalının çok daha iyi yerlere gelmesi için de büyük çaba harcıyoruz. Bizlere desteğini esirgemeyen kurum ve kuruluşlar ile her zaman katkı ve destek veren devamlı spor ve sporcunun yanında olan Çerkezköy Belediye Başkanımız Vahap Akay’a  da ayrıca katkı ve destekleri için teşekkür ediyorum.”dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN  


0282 726 91 91
0282 747 65 10